Beloved Nuffnang

Tabung SSPN untuk baby,InsyAllah..Amin

Counter

Daisypath Anniversary tickers

Thursday, July 1, 2010

Rupa-rupanya,sila bace kalau nak tahu

Salam semua,macam mane u all minggu ni?Hope rutin u all semua berjalan lancar...semoga dipermudahkan semua..InsyAllah

Ni Pia nak share 1 mende ni,mungkin ramai yg dah tahu

Buka komputer k.aini padadirektori
C:\Program Files\Microsoft Office\MEDIA \CAGCAT10, carigambar
bernama J0285926. Anda akan temukan gambar Lambang/benderazio*&#
Isr#@$ lengkap ( sama dengan warna aslinya) dengan lilin (saranaibadah
mereka). HAPUS! Gambar tersebut ada disemua PC di seluruh...dunia.

Ade mende jahanam ni disemua komputer kat dunia ni :|

8 comments:

Atiqah Adnan said...

qah macam tak faham laa macam mane gambar tuh boleh adaa...

soffya cik bulan said...

aah..mcmna leh ada ek

Puteri Bt Ahmad said...

da delete da!! :D

Peri PiA said...

Lovely Qah-semua dikawal mereka

Lovely Pia-tahu kan?kebykkan brg pc mereka yg buat..kite tiada pilihan :(,gunakan ke arah kebaikkan InsyAllah

Lovely Put3-Yeyyy,bgs2 ni yg bertambah syg nih hihi

firahadifa said...

yg nie sume conspirase yahudi arrr... mmg pandai n lecik betul diorang nie

deena awanis said...

kalau kita delete, xde effect pape kan??

kak ina kl said...

salam..yahudi ni memang teruk kann.

Peri PiA said...

Lovely Afidah-kaum mereka memang licik kan?Tgk The Arrivals byk buka minda

lovely Deena-InsyAllah xde ape2..kite dah delete

Lovely K.Ina-W'salam,memang teramat sgt

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Labels

Artikel (221) Award (9) Bahan Santai (120) Beloved Nuffnang (25) Celebration (105) Cite biase jer (152) Doa (11) Emosi (183) First Time (186) Gift (6) Info (263) Kawen-Kawin (26) Lirik (21) Love (46) Nasihat (67) Pia berhujung minggu (83) Tag (21)