Beloved Nuffnang

Tabung SSPN untuk baby,InsyAllah..Amin

Counter

Daisypath Anniversary tickers

Tuesday, October 19, 2010

Romantik tak romantik??Inspired by Cik Yanie Gebu

Salam :)

Tadi bace blog Cik Yanie Gebu

Bagi Pia cute citer nya,kebetulan situasi yg Cik Yanie alami
lebih kurang sama Pia pernah alami.hihi

Cik Yanie ajak Encik T nya p makan kat sebelum balik Putrajaya
tapi En T dai cadangkan tapau makan dalam kete jer..alolo comel

Pia pulak lagi la Cik Yanie,nama jer tempat keje dengan En S
sekarang dah jarang lunch sesama,coz jalan jem..panassss pulak tu.
Tak pe la kan,tolak ansur...cian pula nanti En S Pia.

Tapi ade 1 hari tu angin ngada2 Pia dtg,insist nak lunch sesama dgn En S
so En S dgn susah payah dtg la,lepas tu g Mek D pandu lalu.Siap2 dah
makanan Pia ajak gi makan di Taman berdekatan.En S turut perintah....

Agak2 dimana taman ni?hehe Thank u Google

Dah sampai dah ni,Pia ajak turun..En S jawab apa??
"Sayang kita makan dalam kete je la ye,malas nak turun
lagipon cuaca panas terik ni" kuikuikui(ini tak de pia tambah hihi)

Pia nak kata ape,tak kan nak makan sorang kat Taman yang bape tapak
lagi nak sampai tu.Sabar je la kan dah sampai ni.
Nak juga makan dalam kete,ade katanya Air Cond,kan cuaca tengah panas

Tak pa la En S,En S kan selalu ikut cakap Pia
Lagipon baru Pia ingat dah penah picnic time lunch
I love you just the way u are(malu).

Petikkan kata2 Cik Yanie,Pia LIKE

En S lain kali kita picnic lagi boleh???

10 comments:

✿ y.a.n.i.e budak G.E.B.U ✿ said...

SO SWEET....hehehe <3

My Little Diary said...

hehehe... cute & romantik...

http://cikidis.blogspot.com/2010/10/cinta-tak-kenal-siapa.html

ardinihumaira said...

betul3... kekurangan kita redhai.. :) saling memahami

.s.o.f.i.a. said...

sweet nya!!!! me suka ajak buah hati beli beger singgit tepi jalan tu, makan kat tepi pantai lumut..... so far dia turutkan ajer. lagipun modal singgit je kan??? ha ha...... i tak demand, i baik..... =)

Peri PiA said...

Lovely Yanie-hihi,10q u ;)

Lovely L.Diary-hehe,terima kasih

Lovely Dini-setuju kan? :)

Lovely Sofia-perghh,cik pai kamu memang terbaikkkk :D,kalah i u.
psst,akak je letak GANAS..Sebab
pia byk gune !!!nanti akak letak lain
Hihi

ElyaElmo said...

haaaaa..kat dlm keretaa buat apeeee tuuu........
main2 jee pia!! chill :D

soffya cik bulan said...

hu...tiba2 rindulah kt encik M..hu

kak ina kl said...

oo kamu pergi ek ke konsert maher tu..memang best kan lagu-lagu dia..akak paling suka the rest of my life tu...

S@R@H said...

hai...saya br je singgah cni...hehehe...xpekan kalo xde tolak ansur xbest lak kan...ape2 pun sweet je..

Peri PiA said...

Lovely Elya-hihik :P

Lovely Pia-huu~,rindu2an

Lovely K.Ina-saya pon suke sgt lagu tu

Lovely Sarah-10q dear,thanks for da luvly comment

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Labels

Artikel (221) Award (9) Bahan Santai (120) Beloved Nuffnang (25) Celebration (105) Cite biase jer (152) Doa (11) Emosi (183) First Time (186) Gift (6) Info (263) Kawen-Kawin (26) Lirik (21) Love (46) Nasihat (67) Pia berhujung minggu (83) Tag (21)