Beloved Nuffnang

Tabung SSPN untuk baby,InsyAllah..Amin

Counter

Daisypath Anniversary tickers

Tuesday, November 9, 2010

200 :)

Salam pagi,salam sejahtera :)

Amboi sengih2 je Pia pagi ni,

kalau moody tu down tak hengat!
ehehe

Pia memang tak SANGKA sangat2 follower blog ini
dah cecah 200.

Pagi ni,log in blogspot tengok follower dah 200 ;)

Komen pon lebih 10 ehehe,kalau tak setakat 1-2 ketul jer ,apa2 pon
Pia SANGAT hargai ok...

Semua ni gara2 En BA yang kreatif berbolg ni

Salam perkenalan pada blogger2 yang baru follow blog Pia

Terima kasih juta2 lemon kerana sudi follow dan komen blog Pia ni

InsyAllah Pia akan jalan2 blog anda ye :),tungguuu


p/s-En Ben u rocks :D

5 comments:

Amy Syaquena said...

salam..

Good job and tahniah ok..

farahfatihah said...

makin glamer la kak!! hehehee

K.Nor said...

salam pia.. tahniah!! :)

ardinihumaira said...

chaiyok2 sis :D

Peri PiA said...

Lovely Amy-w'salam..thanks mucho :)

Lovely FFatihah-hehehe,mane ade

Lovely K.Nor-W'salam kak,terima kasih kak :)

Lovely Dini-ciayok..thanks dear

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Labels

Artikel (221) Award (9) Bahan Santai (120) Beloved Nuffnang (25) Celebration (105) Cite biase jer (152) Doa (11) Emosi (183) First Time (186) Gift (6) Info (263) Kawen-Kawin (26) Lirik (21) Love (46) Nasihat (67) Pia berhujung minggu (83) Tag (21)