Beloved Nuffnang

Tabung SSPN untuk baby,InsyAllah..Amin

Counter

Daisypath Anniversary tickers

Thursday, December 30, 2010

Blog Cokia Pia dah ada header :D

Salam,hi u oll perasan tak?

blog ni dah ade headar wee huu~



Hasil kerja yats,terima kasih yats


Thanks u so much yats,susah2 jer
tolong buatkan header blog Pia ni

lihat berbakul2 berbalas email,bincang pasal header ni


nak harap kan pia bile nak jadi header
hihi :P



Fairy Notes-oh ya jemput singgah kedai Yats kat sini

8 comments:

✿ y.a.n.i.e budak G.E.B.U ✿ said...

dah lama perasan pia nyer header blog yg baru tu...ehheheh

y-A-n-A said...

wahh.. cantik!! tahniah yer.. :))

fikaryna said...

ryna pun teringin..cantik la..

yats said...

hihih..sama2 pia.. =)..thanks pomot kedai kite yang tak seberapa tu.. =)

Peri PiA said...

Lovely Yanie-ehehe,terima ksh kerana perasankan header tu :D

Lovely Yana-10q..mcm mane nak komen blog u dear?

Lovely Ryna-alamak teringin?hehe header ryna pon cantik

Lovely Yats-hihi,terima kasih tau yat :),ala dari pia ni byg kedai xwujud lagi :D

fazemy said...

Akak buat pakai picasa je...elok je menjadi. Adobe photoshop takde. sob sob

Hana Faza-same person said...

weeewit!! santeknyer header baru:)

Peri PiA said...

Lovely Fazemy-tetap cantik,jgn sedey hehe

Lovely Hana-ehehe,10q

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Labels

Artikel (221) Award (9) Bahan Santai (120) Beloved Nuffnang (25) Celebration (105) Cite biase jer (152) Doa (11) Emosi (183) First Time (186) Gift (6) Info (263) Kawen-Kawin (26) Lirik (21) Love (46) Nasihat (67) Pia berhujung minggu (83) Tag (21)