Beloved Nuffnang

Tabung SSPN untuk baby,InsyAllah..Amin

Counter

Daisypath Anniversary tickers

Thursday, December 23, 2010

Kerana Yunalis Zarai

“BAYANGKAN, tamat saja rancangan Shout! Awards, dalam tempoh tidak sampai sejam, saya menerima puluhan pengikut di Twitter dan kenalan baru di Facebook. Ini semua gara-gara Yuna,” tutur pereka fesyen Syomir Izwa, 33, yang terkejut dengan situasi yang melandanya usai pertandingan Shout! Awards 2010 yang disiarkan menerusi 8TV melabuhkan tirai.Selanjutnya klik sini

Sangat cantik baju ini klik LIKE =))


Fairy Notes-fesyen orang popular akan menjadi ikutan sekelip mata

11 comments:

chentaMAYA said...

sokong! org popular mmg kejap je dah org tiru! hee~

fikaryna said...

baju 2 mmg cantik pd yuna..

ardinihumaira said...

dni kenan tang kasut dia :D

Atiqah Adnan said...

baju macam errr...
fesyen kan.. macam-macam sekarang..

Amy Syaquena said...

As'salam...

shantik baju tue tapi x cantik bile amy yang pakai di badan kerana pendek huwaaa!!! jeles

azureEn said...

cantek sgt. suke sbb mcm laen dri yg laen. unik. hehe ^^

Peri PiA said...

Lovely Chenta-kan..kan ..kan tehehe

Lovely Ryna-pada kite?hampagas hihi

Lovely Dini-ha'ah,comel mcm kasut ballet

Lovely Qah-tu la.."FESYEN"..erk

Lovely Amy-W'salam-pia lagi pendek..huk2

Lovely Azuren-yess dear,unik

PeNgEmiS dUniA said...

wah ! hbt !

Peri PiA said...

PD-Ada nama kan?

soffya cik bulan said...

hu..minat dia gila2......

Peri PiA said...

Lovely Pia-anda pon hot mcm yune ;)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Labels

Artikel (221) Award (9) Bahan Santai (120) Beloved Nuffnang (25) Celebration (105) Cite biase jer (152) Doa (11) Emosi (183) First Time (186) Gift (6) Info (263) Kawen-Kawin (26) Lirik (21) Love (46) Nasihat (67) Pia berhujung minggu (83) Tag (21)