Beloved Nuffnang

Tabung SSPN untuk baby,InsyAllah..Amin

Counter

Daisypath Anniversary tickers

Friday, January 14, 2011

Belajar Pecah rumah di YouTube?

Polis tumpaskan Geng Banchik


SAIFUL AZLY menunjukkan sebahagian barang yang dirampas daripada tiga lelaki pada sidang akhbar di Seremban semalam.


 


Laman web YouTube yang membolehkan pengguna Internet berkongsi menonton video atau filem kini disalahgunakan oleh pihak tertentu untuk melakukan jenayah pecah rumah.Kosmo


Fairy Notes-dah banyak kali cakap,teknologi tak salah.Manusia yang selalu salah guna kan teknologi.

12 comments:

[s][u][e][h][a][n][n] said...

mmg salah manusia..x tau gunakan teknologi!

Hana Faza-same person said...

betul tu..xde etika dalam penggunaan teknologi..hmmm

My Little Diary said...

salam,

betul tu.. manusia yg selalu salah guna teknologi...

✿ y.a.n.i.e budak G.E.B.U ✿ said...

betul..

manusia yg selalu menyalahgunakan teknologi.....

farahfatihah said...

wahhh dasyatt nya!!belajar teknik baru ke apa dorg ni

Hanim Mahali said...

beto betol... manusia yang salah guna teknologi... huhuhu...

nazirulhazwan~ said...

bule ade akal tp disalahgunekan. sengal~

Amy Syaquena said...

manusia yg selalu menyalahgunakan teknologi.

kak ina kl (1) said...

takut gak ek sekarang ni..kat kampung pun dah ramai yang kena rompak

deeya nadeya said...

nilah akibat kalau tekn0logi xdguna dengan betul ..

nur said...

Pia.. setuju dgnn Pia

Jemput keALL IN ONE

Peri PiA said...

Lovely Sue-tau xper,huhu

Lovely Hana-btl,kat mane2 pon kena la ade etika

Lovely Diary-ade saja kan

Lovely Yanie-kan cik yanie,xfhm btl

Lovely FFatihah-aish,macam2 kan

Lovely Hanim-kite semua baik2 kan,InsyAllah

Nazirul-erk,huhu

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Labels

Artikel (221) Award (9) Bahan Santai (120) Beloved Nuffnang (25) Celebration (105) Cite biase jer (152) Doa (11) Emosi (183) First Time (186) Gift (6) Info (263) Kawen-Kawin (26) Lirik (21) Love (46) Nasihat (67) Pia berhujung minggu (83) Tag (21)