Beloved Nuffnang

Tabung SSPN untuk baby,InsyAllah..Amin

Counter

Daisypath Anniversary tickers

Monday, January 17, 2011

Kedai gunting rambut dalam lori

MOHD. NAFISOL menggunting rambut pelanggannya di atas lori yang dijadikan premis bergerak di Jalan Taman Setiawangsa, Kuala Lumpur semalam.

TUNGGU GILIRAN. Seorang anggota tentera, Mohd. Nafisol Saad, 39, menarik perhatian ramai apabila menjadikan lori satu metrik tan miliknya sebagai kedai gunting rambut bergerak di sekitar Taman Setiawangsa dan Wangsa Maju, Kuala Lumpur. Menurut Nafisol, kerja menggunting rambut pelanggan itu sudah menjadi sumber pendapatan keduanya selepas mendapat sambutan baik masyarakat setempat. Katanya, antara punca perkhidmatannya mendapat sambutan ialah bayaran yang dikenakan hanya RM5 untuk dewasa manakala kanak-kanak pula RM4. Kedai gunting rambutnya beroperasi setiap hari kecuali hari Sabtu bermula pukul 6 petang hingga 11 malam di Jalan Taman Setiawangsa dan sekitarnya. - Bernama Kosmo


Fairy Notes-dulu penah baca kat paper fasal salun rambut wanita dalam bas,wonder apa jadi ek.google pon tak dapat cari

10 comments:

CGG said...

pasni leh la kita manajkan diri bersaloon dalam bus:)

azzey said...

Sume pun dah ada di mana2 skrg ni...:)

My Little Diary said...

salam,

dgr jgk berita ni pagi tadi... huhu rezeki allah ada dimana-mana... usaha tangga kejayaan!

Hana Faza-same person said...

kreatif btol

Amy Syaquena said...

wah unik tak banyak kos sangat leh gi merata2 he3...

farahfatihah said...

itu namanya di mana ada kemahuan di situ ada jalan =)

mamawana said...

Gud idea tu...kreatif.

azzey said...

Ni namanya rezeki ada di mana2....:)

Kancilbiru said...

wah idea yang bagus...

Peri PiA said...

Lovely CGG-Manjakan diri?shuke2 :)

Lovely Azzey-ya betul... ;)

Little Diary-setuju sgt! :)

Lovely Hana-indeed :)

Lovely Amy-kelebihan tu

Lovely Ffatihah-rezeki Allah dimana2 :)

Lovely mamawana-geliga :D

Lovely KB-Jom beli van hihihi

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Labels

Artikel (221) Award (9) Bahan Santai (120) Beloved Nuffnang (25) Celebration (105) Cite biase jer (152) Doa (11) Emosi (183) First Time (186) Gift (6) Info (263) Kawen-Kawin (26) Lirik (21) Love (46) Nasihat (67) Pia berhujung minggu (83) Tag (21)