Beloved Nuffnang

Tabung SSPN untuk baby,InsyAllah..Amin

Counter

Daisypath Anniversary tickers

Tuesday, January 18, 2011

Malis Cha Kue Tiaw , Setapak

Salam semua,hye korunk hehe
TIRU AYAT Cik EpaL pulak


u oll sarapan apa hari ni?

Pia makan nasi kerabu

Hari ni citer fasal makan sikit

U oll biasa makan Cha Kue Tiao
kan?

Kat KL ni yang Pia tau kat Malis Taman bunga Raya
Setapak

Cawangan dia kat Platinum Walk Danau Kota Setapak
Shop Lot

Oishi!!Yummy2!



Tangkap gambar mode auto
Mode "Food"

Thanks habib,aja bibi dia yang malas baca manual hihi.real kan gambar pakai mode yang khas?
Macam mata kita tengok live!

18 comments:

CGG said...

waa...
akak suke gi mali's..
dari zaman study till now

yats said...

huhu sedapnya char kuey tiaw tuh..kite kalau balik penang..mesti makan..kat area sini tak jumpe lagi yang best..

pagi ni sarapan roti je pia..ulser kat tekak tak baik2 makan main telan je la nak mengunyah sakit. huhuh,,

My Little Diary said...

salam,

sedapnya char kuew tiow tu, saya selalu makan time diner je.. hehe

deena awanis said...

dina amek gambar pakai mode auto jer..x reti lah nak ejas bagai..hihi

ardinihumaira said...

gulp.. udang tu mengiurkan!:D

Hana Faza-same person said...

tiba2 jadi lapar plak:P
pia bersalah sb buat Hana lapar..
sila belanja Hana sekarang :P LOL

Wahidah said...

dl wai suke pergi makan char kuey tiaw kat bunga raya tu...mmg terbaek la...wahh....craving dh ne

farahfatihah said...

adoiii terus teringin ni ha...dah lama gila xmakn kea tiaw mali ni huhu

nazirulhazwan~ said...

gile!meleleh terus ayak liuq ni.fuh

✿ y.a.n.i.e budak G.E.B.U ✿ said...

ngidam char kuew tiau dah lama dah....

dah bnyk kali ajak incek T pi makan...tp sampai skang tak dapat makan lagi

huhuhuh

fzi said...

Salam Pia...
Aduss... terliur weyh tengok char kuew tiaw tu... nak wat sendirik lom tentu jadi cam yang beli... tu yang kalu makcik teringin, buy je..hihi

Amy Syaquena said...

selalu dengar orang cakap tapi tak pernah pergi lagi.nanti kalau turun k.l leh try sekali nie.

kak ina kl (1) said...

alahai gi malli tak ajak akak ek..gurau ajer..dah selalu makan dah rasa kurang sedap..

rasanya diaorg tiru gambar secret garden kot?

Mr. Swift said...

Hey lepak-lepak sini tadi! And selamat malam! Lawa blog ni dan ohh polo anda! Happy Blogging eh? :)



The Baby Comel With The Kuasa Of Bob Marley Music!

fikaryna said...

pia..sedapnya..kalau udang banyak lagi ryna suka.hehe..

Kancilbiru said...

wadussss...giler sedapnya tgk..feveret daku!

..:: k i n a k O y u @ m a m a ' a D a m ' ::.. said...

lama x mkn kat situ....nak g lah mlm nie!!!!

Peri PiA said...

Lovely CGG-Really?nti blh mkn same2 :

Lovely yats-try la,bg pia sedap kat situ....yats dah sht?

Little Diary-ha'ah time dinner juge

Lovely Deena-hihi,pia dah ade org ajr ;D

Lovely Dini-dtg kl akak blaje mkn cah kue tiow :D

Lovely hana-erk,maafkan hamba hihi :D

Lovely wahidah-nati blk m'sai kite mkn same2 :D

Lovely Ffatihah-jom :)

Nazirul-saba ye,hehe

Lovely Yanie-alolo,nti kite gi mkn ye

Lovely Fzi-w'salam acik :),ehehe sekali sekala nak merasa org lain msk kan acik?

Lovely amy-nti cube tau :)

Lovely k.ina-akak yg lepak tak ajak kite hehe..air tgn tak same kot

Swift-really?ehehe 10q so much ya

Lovely ryna-biasa nya 3 ekor,pia pon suke udang hehe

Lovely KB-Terbaikkk hehe

Lovely Kina-jom r,nti jumpe ehehe

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Labels

Artikel (221) Award (9) Bahan Santai (120) Beloved Nuffnang (25) Celebration (105) Cite biase jer (152) Doa (11) Emosi (183) First Time (186) Gift (6) Info (263) Kawen-Kawin (26) Lirik (21) Love (46) Nasihat (67) Pia berhujung minggu (83) Tag (21)