Beloved Nuffnang

Tabung SSPN untuk baby,InsyAllah..Amin

Counter

Daisypath Anniversary tickers

Wednesday, February 16, 2011

Indah

Assalammualaikum

hye u olls...Pia miss u oll mucho!

Sorry still tak dapat BW

Saba je la kan..kan :(

saje nak cite sikit,kadang2

tonton drama Pia terperasan

eh macam familiar la tempat ni

 nak balik dah,matahari dah nak terbenam

antara drama yang Pia perasan

drama Nigina lakonan Rosyam Noor
dan Emelda

Embun Mutiara Awal dan siapa ek heroin
dia..lupa :P

banyak dah drama shoot kat

jeti ni kot,yang terbaru Pia perasan

drama HANI kat TV3.

Taman Tasik Metropolitan Kepong

tempat main layang2,jogging  :)

nice place,tapi parking susah nak

dapat weekend ..

Kawasan ni dalam tv lagi cantik

mesti la mereka tau teknik sinematografi
kan ?:)

Fairy Notes-Pia tengok banyak sangat drama ke?tak lah :P

7 comments:

Amy Syaquena said...

pia rindu sama awak..amy pun baru hari nie nak bw blog kawan2, seminggu cuti fdari berblogging terasa windu sangat..

ardinihumaira said...

memang banyak cite kat tempat ni. cite Hani pun kat sini gak kan :D

Farid Fabregas said...

Huu.. pegi jogging

azzey said...

Cantik gbr awak berlatarbelakangkan matahari terbenam tu...;)

J.M.R said...

taman metro ni mmg cantik..tp kalo wiken, ya Rabbi, penuh kemain org..jamm!

✿ y.a.n.i.e budak G.E.B.U ✿ said...

chantek tempat tu

(^^,)❤

Peri PiA said...

lovely Amy-samalah dear! ;)

lovely dini-btl3 ;)

Fabregas-keh3,jalan2 jer xpecah lemak langsung

lovely azzey-pia pon suke :),10q

JMR-Tau per,sabo jer la.silap hari bln kena tow

lovely yanie-ha'ah..ramai juge ambil gmbr tawen (^^,)❤

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Labels

Artikel (221) Award (9) Bahan Santai (120) Beloved Nuffnang (25) Celebration (105) Cite biase jer (152) Doa (11) Emosi (183) First Time (186) Gift (6) Info (263) Kawen-Kawin (26) Lirik (21) Love (46) Nasihat (67) Pia berhujung minggu (83) Tag (21)