Beloved Nuffnang

Tabung SSPN untuk baby,InsyAllah..Amin

Counter

Daisypath Anniversary tickers

Thursday, February 17, 2011

BE muncul lagi :),syukran

Alhamdulillah BE muncul buat kali pertama pada
tahun 2011 ni

Thank You Nuffnang,nuffnang rocks!!!




Nak tau kenapa Pia tepek Metered Earnings
sekali?

Haaa,ni ade lagi 1 citer nak bagitau u oll

bukan niat nak riak ye,hanya nak kongsi
kegembiraan

Lame juge Pia tak dapat BE,last untuk
tahun 2010 dapat BE Nokia C3.

Ni baru muncul BE baru,Alhamdulillah.

Ade jodoh kan? :)

Wish list no.2 dah tercapai.Alhamdulillah

Hadiah hubby beri in advance birthday

Pia bulan Mac,save the date u guys hihi ;P


Fairy Notes-tadi ade orang spoiled mood Pia,Pia bincang dengan orang lain.Orang lain yang sibok menyampuk dengan nada annoying!

Fairy Notes-Tak pe,Pia saba je.tak nak biarkan orang spoiled mood Pia lame2.Pia buat dek jer,hello i'm not talking to u anyway.Get a live!

4 comments:

Amy Syaquena said...

tahniah dear..mesti masyukkkk!!

Farid Fabregas said...

Bagus2

deena awanis said...

aah laa pia..lama betul BE x menjenguk..sob..sob..

Peri PiA said...

Lovely Amy-eh,xde la sehebat blog u dear(^^,)❤

Fabregas-hehe,thanks

lovely Deena-tu la lame giler (T_T)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Labels

Artikel (221) Award (9) Bahan Santai (120) Beloved Nuffnang (25) Celebration (105) Cite biase jer (152) Doa (11) Emosi (183) First Time (186) Gift (6) Info (263) Kawen-Kawin (26) Lirik (21) Love (46) Nasihat (67) Pia berhujung minggu (83) Tag (21)