Beloved Nuffnang

Tabung SSPN untuk baby,InsyAllah..Amin

Counter

Daisypath Anniversary tickers

Friday, February 18, 2011

Siap! :)

Ingat tak Pia kena marah kunun tempoh hari?

 dulu Pia guna kad ni,thanks google

Tadi Pia dah pegi buat kad baru dah,Alhamdulillah
settle!

Yang Pia suke sebab cekap la staff MBB Jalan
Ipoh buat keje

Tak sampai setengah jam urusan nya

Tak payah isi2 form bagai,semua mereka buatkan
tandatangan aje..Syabas2

ini kad baru,walah!bukan manyak pon ongkos dalam tu :P

3 comments:

Kakzakie said...

Kalau dealt customer service macam tu yg kita suka datang dua-tiga kali.

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

Wahh cantek la kad br pia..

Peri PiA said...

Lovely Kakzakie-hehe,btl3 ;)

Lovely LM-Cantik kan,ade ceri hihi

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Labels

Artikel (221) Award (9) Bahan Santai (120) Beloved Nuffnang (25) Celebration (105) Cite biase jer (152) Doa (11) Emosi (183) First Time (186) Gift (6) Info (263) Kawen-Kawin (26) Lirik (21) Love (46) Nasihat (67) Pia berhujung minggu (83) Tag (21)