Beloved Nuffnang

Tabung SSPN untuk baby,InsyAllah..Amin

Counter

Daisypath Anniversary tickers

Wednesday, March 9, 2011

Roti Canai U Turn

Kadang2(tak sempat buat sarapan :P) me n hubby suke sarapan roti canai melayu ni,sedap lembut gebuz.Name nya Roti Canai U Turn.

Roti Sardin dia mabeless,macam murtabak.

Gerai dia betul2 kat jalan simpang nak masuk Tmn Dato' Senu dari Bdr Baru Sentul.Kat area situ memang ade U Turn,sebab tu dieorang bg name roti canai u
U Turn kot,hehe



disinari mentari pagi,tak pe vitamin D :P,1 for 2 for hubby hihi


Kalau roti canai kat mam*# sepesen je rasenya,doh dia mereka beli dari kilang
btl tak???

8 comments:

JunAina said...

roti canai kalau orang melayu buat memang best, ada rasa lemak2 susunya, lembut je...

salam ukhwah dan salam kenal...
http://juneaina.blogspot.com/

farahfatihah said...

kalau tgk mamak tebar roti canai, erkkk terus xjadi order tau hehe

Atiqah Adnan said...

qa pun suke roti sardin..
tapi tak suke yang tebal.. hee~
ade kedai kat sekitar uma tu roti sardin dia terbaik laa...

Lee Aida said...

roti canai 1..hihihi

CGG said...

hehehe lapoooo tetibe

alinac lover said...

waaa mst best ni...kdg2 tingin jugak roti canai~

ardinihumaira said...

oh nyum nyum.. lama lak tak pekena roti canai...

Peri PiA said...

Lovely Jun-betul tu :)

Lovely FFatihah-erk,hihi.btl3

Lovely Qah-hee~..ooo ye ke?nak yg teringin ni.lmbt jer roti sardin nya

Lovely Lee-sila2,hihi

Lovely Cgg-alamak,baby emon mtk ke ni?hehe

Lovely dini-teringin nak pekena piza kelantan ;D

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Labels

Artikel (221) Award (9) Bahan Santai (120) Beloved Nuffnang (25) Celebration (105) Cite biase jer (152) Doa (11) Emosi (183) First Time (186) Gift (6) Info (263) Kawen-Kawin (26) Lirik (21) Love (46) Nasihat (67) Pia berhujung minggu (83) Tag (21)