Beloved Nuffnang

Tabung SSPN untuk baby,InsyAllah..Amin

Counter

Daisypath Anniversary tickers

Tuesday, March 22, 2011

First World Plaza,Genting Highland

Dah penat lelah menapak dari Genting Skyway

Sampai la kami kat First World Plaza,indoor park

jalan2,snap gambar merata2 :P



area yang ade boat ala2 kat venice tu
suke kete pink tu!abaikan lelemak diperut saya (T_T)
sejuk juge
"senang" nak pujuk cik abe bergambar
Pia suke itu kedai,Gadis hehe



Fairy Notes-ada aktiviti menarik Pia buat kat Genting ni,bersambung

7 comments:

ardinihumaira said...

conotnya kalo dni leh copim sana :D

✿ y.a.n.i.e budak G.E.B.U ✿ said...

tak pernah sampai situ lagi...

(^^,)❤..

Hana Faza-same person said...

bestnya jenjalan.. pernah smpai sekali, masa wedding anniversary pertama..hehehe

Atiqah Adnan said...

pia ke genting ke bestnyeee...
qa tak penah pergi sane..

cikpia said...

pi genting = habis dwet yang banyak.... memang nak pi kena poket penuh la.....

dah lama tak pi genting = poket asek kosong jer. he he.......

Peri PiA said...

Lovely Dini-sini mahal sopim,mende same jer kat bwh tu hihihi


Lovely yanie-nti ajak enche S ye ;D

Lovely hana- ;),nice pg dgn hubby

Lovely qah-kalo larat lagi ajak habib gi,xpyh main game tu,jln2 je hee~

Lovely cik pia-tau xper,kami jln2 je hehe.mkn bwk bekal u

Azueriena Norash said...

lamerr x naik gentingg...hmmm sejukkknyaaa sampai kat sini rasernya...hehehe

salam kenal2 pia

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Labels

Artikel (221) Award (9) Bahan Santai (120) Beloved Nuffnang (25) Celebration (105) Cite biase jer (152) Doa (11) Emosi (183) First Time (186) Gift (6) Info (263) Kawen-Kawin (26) Lirik (21) Love (46) Nasihat (67) Pia berhujung minggu (83) Tag (21)