Beloved Nuffnang

Tabung SSPN untuk baby,InsyAllah..Amin

Counter

Daisypath Anniversary tickers

Monday, March 21, 2011

Genting

Sempena cuti sekolah,adik ipar yang bongsu datang rumah

Hari jumaat je dia sempat datang,ade kelas tambahan
nak SPM tahun ni.

Sabtu pegi genting,hari tengahari dia balik dah
pergi bertiga dengan hubby

Bawak dia naik genting,jalan2 indoor jer
weekend mesti Q panjang.

Dapat kakak ipar dia ni menjongket sekali hihi

Penat jer Q lame2 nanti kalau masuk kat outdoor,
tepat sekali jangkaan.


Naik bus,dari Gombak
Muka cuak dah lame tak naik cable car
Nice view,sejuk

Alhamdulillah,finally sampai!fhewwww
ke first world plaza
sempat lagi :P



to be continue ..............

6 comments:

farahfatihah said...

comeynye akk..

wahh genting? fara xpernah sampai pun huhuh

Amy Syaquena said...

wah bestnya amy dah lame x naik genting..dua tahun ada la..

aTy _faRed~ said...

ai selalu gi genting mase zaman2 study dulu...tapi tak pernah mask indoor...!! huhu

kak ina kl (2) said...

best gi genting ni tapi tak suka bila time cuti orang ramailah

ardinihumaira said...

teringin nak g ngan orang tersayang.. aww:)

Peri PiA said...

Lovely FF-ehehe,thanks dear.nti ajak hubby :)


Lovely Amy-pia pon,ni baru naik blk hehe

Lovely aty-owh,nti ajk hubby jln2 indoor

Lovely K.Ina-ha'ah,sebab tu jalan2 je dah agak hehe


Lovely Dini-awww,nti dah sah ajk hubby ye dini hihi

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Labels

Artikel (221) Award (9) Bahan Santai (120) Beloved Nuffnang (25) Celebration (105) Cite biase jer (152) Doa (11) Emosi (183) First Time (186) Gift (6) Info (263) Kawen-Kawin (26) Lirik (21) Love (46) Nasihat (67) Pia berhujung minggu (83) Tag (21)