Beloved Nuffnang

Tabung SSPN untuk baby,InsyAllah..Amin

Counter

Daisypath Anniversary tickers

Wednesday, March 23, 2011

Naik Ulat Bulu pula

Lepas jadi Robin Hood,Pia gi Q beli tiket nak naik
Monorel si ulat bulu ni,Alamak sudah hilang gambar
monorel heheh.


Kejap jer Q,time Q nak naik Monorel je jenuh jap
maklumla cuti sekolah,hari sabtu pulak tu





Felling2
Dah samapi luar,jamu mata
owh habib ku yang jual mahal ;P
nampak macam tak de orang,cuaca baru ok.....tengok live dari dalam ulat bulu ni.berderet2 orang Q nak main permaianan kat Outdoor ni.

Nanti kan finale nya..........

6 comments:

Normaliza said...

tak pernah lagi naik monorel. asyik rasa teringin aje, tapi cubanyer tak lagi..

farahfatihah said...

huhu pic2 akk ni membuatkan fara berkobar2 nak g genting!!!!

azzey said...

Pegi genting ek?

as ♥ Leenda said...

best nya dapat pagi Genting..
sy ni name je org pahang, sekali pun tak penah naik genting..huhu..

pinky mouse said...

bestnya pegi genting. dulu time pegi dayah naik stopgun ke apa nama dia yang shoot naik atas tu sampai 2 kali,,,, best2..

ardinihumaira said...

rumantisnya :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Labels

Artikel (221) Award (9) Bahan Santai (120) Beloved Nuffnang (25) Celebration (105) Cite biase jer (152) Doa (11) Emosi (183) First Time (186) Gift (6) Info (263) Kawen-Kawin (26) Lirik (21) Love (46) Nasihat (67) Pia berhujung minggu (83) Tag (21)