Beloved Nuffnang

Tabung SSPN untuk baby,InsyAllah..Amin

Counter

Daisypath Anniversary tickers

Wednesday, March 23, 2011

F & B at Genting finale...

Udah2 le tu Pia citer fasal ko jalan2,karang uwekk pula
orang bace? hehe.Ok2 dah finale dah ni

F&B(food and beverages) 

Lepas naik monorel,biasa la kat tempat sejuk cengini perut cepat lapa

I bawa bekal you, pagi sebelum bertolak pia buat Hot Dog ade cheese lagi :P

Ade la makanan sampingan dan kek beli kat Hypermarket
Pia tapau bawak pegi sana

Gambar tak de,busy siap2kan bekal haha poyo je :P

Maklum la GH ni makanan same macam kat bawah tu,harga
je lain mahal weh

Bawak bekal pon ok,balik nanti boleh makan ye tak?



air je beli,malas nak bawak tak mau beg berat,
tgk bill tu,service charge pon ade?padahal semua self service cisbege btl!

FINALE

Lepas solat kami marayau2 lagi sampai penat

snap sane sini habiskan mase





inilah antara hasilnya hehehe



abaikan muke sememeh ni





Naik cabel car sudah,jalan2 sudah,archery sudah ,naik ulat bulu sudah

kini tibe la mase untuk pulang marilah pulang



Tiket bas balik pukul 5.15pm,bajet turun dari genting skyway 1/2jam




kena naik cabel car lagik nak untuk turun dan bas kat

Naik cabel car nak tak lame sangat,cabel car nya sentiasa bergerak



Sekian,terima kasih bace :D

9 comments:

Normaliza said...

bestnye dapat jalan2. tapi memikirkan cable car tu, adoi..seram sejuk rasa badan..GAYAT..

My Little Diary said...

iye makanan kat sana mahal2...
kena bawak bekal...hehe

ardinihumaira said...

tinginnya dni nak ke sana kak :)

saza said...

rindu lak nk g genting..bestnyaaaaaaaaaa

Amy Syaquena said...

bestnya dia jalan2 ye , amy nak ke mana pun x leh nie..

sri rahayu mamat said...

assalam pia..
bestnyer jln2 kt genting...hihihi... ayu mmg minat bof..ngan min ho jugak..ngeee..pia suka sape??

✿ y.a.n.i.e budak G.E.B.U ✿ said...

tak pernah naik cable car...

T_T

nur said...

bestnya ke GH ye..

Peri PiA said...

Lovely Liza-ehehe,insyAllah xde apa2..cube la

Little diary-hehe,kan,kan

Lovely dini-dini tgu dah sah dgn encik t lagi best pegi :D

Lovely saza-gi naik ber3 hehe

Lovely amy-xper,rehat dulu elok2 ok dear

Lovely sri-w'salam,hihi.suke junpyo jihu,yijoenh,wunbin!!suke korean BOF no.1 japan no.2 hehe

Lovely yanie-nti naik dgn ence s ok :)

Lovely nur-ehehe,sekali sekala

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Labels

Artikel (221) Award (9) Bahan Santai (120) Beloved Nuffnang (25) Celebration (105) Cite biase jer (152) Doa (11) Emosi (183) First Time (186) Gift (6) Info (263) Kawen-Kawin (26) Lirik (21) Love (46) Nasihat (67) Pia berhujung minggu (83) Tag (21)