Beloved Nuffnang

Tabung SSPN untuk baby,InsyAllah..Amin

Counter

Daisypath Anniversary tickers

Thursday, April 28, 2011

Berpelukan elak dihanyutkan ombak gergasi




CASTLEROCK, Ireland Utara - Seorang jurugambar, Tam Mullen berjaya merakamkan sekeping gambar yang menunjukkan dua orang gadis memeluk erat sebatang tiang lampu bagi mengelak daripada dihanyutkan ombak besar yang muncul secara tiba-tiba dari laut di sebuah jeti di sini pada Isnin lalu, lapor sebuah akhbar semalam.

Mullen yang kebetulan berada berhampiran kawasan jeti itu sempat merakamkan aksi dua gadis yang ketakutan dan berpeluk di sebatang tiang lampu ketika ombak besar menghampiri mereka.

Dua gadis itu bernasib baik kerana mereka tidak dihanyutkan ke laut.

Mereka kemudian dilihat bergegas meninggalkan jeti tersebut dalam keadaan gembira kerana terselamat. - Agensi Kosmo


Fairy Notes-Pernah kena macam ni kat PD,ombak nya tak sebesar ni.Mase tu pia tak terfikir bahaya well zaman muda remaja ish2,rase excited kena hempas air.Syukur la masih panjang umur

6 comments:

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

selamat tiang tu kukuh..klu tak???

Ardini Humaira said...

uiskkk kalo dni pengsan dah ni

farahfatihah said...

uiiii dasyattnyerrrrrr...sib baik ada tiang..kalau xda tiang mmg kena dah tu

nur said...

seram betul ni..

Normaliza said...

berpantnag maut sebelum ajal..boleh kot guna pepatah ni dlm situasi camni ek..

Peri PiA said...

Lovely LM-selamat

Lovely dini-tu la,akak pon

Lovely FFarah-panjang umur lagi

Lovely nur-memang

Lovely Normaliza-setuju,tepat sekali

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Labels

Artikel (221) Award (9) Bahan Santai (120) Beloved Nuffnang (25) Celebration (105) Cite biase jer (152) Doa (11) Emosi (183) First Time (186) Gift (6) Info (263) Kawen-Kawin (26) Lirik (21) Love (46) Nasihat (67) Pia berhujung minggu (83) Tag (21)