Beloved Nuffnang

Tabung SSPN untuk baby,InsyAllah..Amin

Counter

Daisypath Anniversary tickers

Thursday, April 28, 2011

Cerita Lamaran





ANANG dan Ashanty tidak lagi berselindung tentang hubungan istimewa mereka.




Ini lamaran couple


JAKARTA - Penyanyi dan komposer terkenal Indonesia, Anang Hermansyah mengejutkan peminat apabila melamar penyanyi jelita, Ashanty sebagai kekasihnya semasa mereka muncul dalam program hiburan, Dahsyat yang disiarkan secara langsung di stesen televisyen RCTI, lapor laman detikhot semalam.Kosmo


Lagi 1 lamaran yang sgt sweet :)




Inilah teka silang kata yang lengkap dengan lamaran yang digunakan oleh Corey Newman.



WASHINGTON - Seorang lelaki, Corey Newman menggunakan teka silang kata sebagai satu cara unik untuk melamar kekasihnya, Marlowe Epstein, lapor sebuah akhbar semalam.
Newman yang berusia 28 tahun berpakat dengan akhbar Washington Post untuk bertanyakan soalan itu kepada Epstein, 31, menerusi satu kolum teka silang kata.
Pembayang untuk soalan nombor 51 berbunyi: Kata-kata yang mempunyai cincin padanya. Apabila Epstein menjawab dengan betul: "Adakah awak ingin berkahwin dengan saya?" Newman terus melutut dan menyerahkan sebentuk cincin permata dan mengulangi soalan sama.
Epstein yang namanya diambil daripada pembayang nama watak dalam filem Shakespeare in Love dan penulis layar filem Casablanca itu menerima lamaran tersebut.
Washington Post yang melihat lamaran tersebut sebagai satu cerita yang bagus telah merakamkan semua detik itu, sebelum memasukkan ke dalam laman webnya. - Agensi Kosmo

5 comments:

Ardini Humaira said...

wahhhh uniknya lamaran cemtu ;)

kak ina kl said...

semuga berbahagia mereka ni..jangan jadi mcm ex wife dia udahlah..

tahniah dapat 2 be..tentu mashyuk bulan ni kan

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

masa majlis kawen kris..mereka nafikan.huhu.moga berbahagia..

:: noremy bte rahmat :: said...

so sweet.........


p/s:BW & folo..mehla jenguk belog saya..salam kenal! (^_^)

Peri PiA said...

Lovely Dini-istimewa kan? ;)

Lovely K.Ina-hrp2 begitu,terima ksh akak..tak semasyuk akak kot hehe

Lovely LM-Biasa la tu,semoga mereka bahagia

Lovely Noremy-mmg manis, ;),,thanks ya InsyAllah nti sy terjah

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Labels

Artikel (221) Award (9) Bahan Santai (120) Beloved Nuffnang (25) Celebration (105) Cite biase jer (152) Doa (11) Emosi (183) First Time (186) Gift (6) Info (263) Kawen-Kawin (26) Lirik (21) Love (46) Nasihat (67) Pia berhujung minggu (83) Tag (21)