Beloved Nuffnang

Tabung SSPN untuk baby,InsyAllah..Amin

Counter

Daisypath Anniversary tickers

Friday, April 8, 2011

Semanis Kurma tv9 (2011)-episode 14 - Rajuk Jiwa Menanti Zuriat

Thank u so much diatas pada teman2 yang sweet,yang sudi komen di entry ni dan memberi kata2 semangat untuk Pia dan teman blogger Amy yang masih belum dapat rezeki anak


nampak ade juge yang mencari rancangan kegemaran Pia setiap malam jumaat,Semanis Kurma

Kebetulan semalam Semanis Kurma membicarakan tentang Rajuk Jiwa Menanti Zuriat kena sangat la dengan Pia.Alhamdulillah,tenang dan kembali bersemangat lepas dengar perbincangan topik tu

Bak kata Ustazah Siti Norbahyah dan Ustaz Akasyah,jangan berputus asa usaha dan tawakal
Berdoa pada Allah,Allah Maha Mendengar.Allah Lebih mengetahui

Bacalah lah Surah Al-Furqaan Ayat 31 Hasbunallah wa ni'mal wakil-Cukuplah Allah bagiku
InsyAllah hati tenang

Bagi yang terlepas untuk mengikuti rancangan ni,boleh tonton di tonton,.com.my
kena register dulu ye begi yang belum register.Jika pernah register dengan tv3.com.my/media prima

boleh guna password dan usuername yang same untuk layari tonton.com.my


tonton-home-channels-tv9-semanis kurma (2011)-episode 14 - Semanis Kurma (2011) - Episode 14

5 comments:

Amy Syaquena said...

Semalam amy tak tengok la dear tapi thanks tau bagi info nie still boleh lihat lagi...

aTy _faRed~ said...

saye pon suker tengok rancangan tu jugak.. suker kat dr baiyah tu...:)
sabar yer dear.. insyaallah asalkan kite dah berusaha... jangan lar berputus asa yer.. :)

ardinihumaira said...

suka tengok semanis kurma... :)

ReiKo91 said...

suka tgk jgk wlupn blum khwn :)

Peri PiA said...

Lovely Amy-welcome dear :)

Lovely aty-suke :),InsyAllah thanks dear :)

Lovely dini-bgs2,dini dah dekat dah hihi

Lovely reiko-elok,persediaan awl :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Labels

Artikel (221) Award (9) Bahan Santai (120) Beloved Nuffnang (25) Celebration (105) Cite biase jer (152) Doa (11) Emosi (183) First Time (186) Gift (6) Info (263) Kawen-Kawin (26) Lirik (21) Love (46) Nasihat (67) Pia berhujung minggu (83) Tag (21)