Beloved Nuffnang

Tabung SSPN untuk baby,InsyAllah..Amin

Counter

Daisypath Anniversary tickers

Wednesday, May 11, 2011

Banglo di Gombak Jual Bahan Makanan Tamat Tempoh Luput!

Pia tengok buletin utama tadi

Melaporkan ade individu

jual bahan makanan seperti
susu,teh ,kopi,milo dan
macam2 lagi

yang tamat tempoh!!!

Milo yg expired mereka
proses balik buat ais krim
Malaysia!

Lepas tu jual
pada budak sekolah


Teh jual kat peniaga restoran
warung!!!

Macam ade runner tolong kutip
barang2 tu sume

Lepas tu dia jual balik!! :(



Fairy Notes-kat pasar ade warga asing kutip sayur dah busuk dan jual balik.Peniaga dan orang2 kita juge beli  jugak!!

10 comments:

mamawana said...

Nak yg murah dptlah yg expired tu. Jimat kut.

Princess Rain said...

ermm..baru je nampak kat tv3 tadi..:)

mungelily said...

eee kembang tekak la..huhuh

kakyon said...

tak beretika langsung..:(

saza said...

ada ke???teruknyaaaaaaaa..huhu

ct norfariza said...

so bad...memg tk patut...

ct follow kamu..jom komen entri latest dpd ct.. =)

bunga said...

eee..ada gak cam tu..

aTy _faRed~ said...

orang sekarang ni macam2 care nak buat duit.. semalam tengok berite..eee...geram jer rasenyer..tak senonoh...

Ardini Humaira said...

adoila.. kasi dia makan baru tahu kan

Peri PiA said...

lovely mamawana-jimat2 mcm ni,tp makanan x elok

lovely princess rain- :)

lovely munge-same,uweks

lovely kakyon-betul tu

lovely saza-terok sgt

lovely ct-so bad!thanks darl,ok tgu ya

lovely bunga-mcm2 kan :(

lovely aty-mmg geram,duit je nak kaya cpt

lovely dini-btl!suke2 hati je

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Labels

Artikel (221) Award (9) Bahan Santai (120) Beloved Nuffnang (25) Celebration (105) Cite biase jer (152) Doa (11) Emosi (183) First Time (186) Gift (6) Info (263) Kawen-Kawin (26) Lirik (21) Love (46) Nasihat (67) Pia berhujung minggu (83) Tag (21)