Beloved Nuffnang

Tabung SSPN untuk baby,InsyAllah..Amin

Counter

Daisypath Anniversary tickers

Thursday, May 12, 2011

Fink!






KAMPALA - Polis Uganda menyembur air berwarna merah jambu ke arah para penunjuk perasaan yang menentang kenaikan harga makanan dan minyak di sini pada Selasa lalu.
Taktik menyembur air berwarna ke arah para penunjuk perasaan merupakan sesuatu yang biasa dilakukan di Uganda dan Afrika.
Semburan berwarna itu digunakan semasa era pemerintahan aparteid di Afrika Selatan kebanyakannya pada 1989 di Cape Town dalam satu tunjuk perasaan.
Tunjuk perasaan anjuran parti pembangkang itu diadakan dua hari sebelum Yoweri Museveni mengangkat sumpah jawatan presiden selepas dia menang dalam pilihan raya pada 18 Februari lalu. - Agensi Kosmo

Fairy Notes-semoga mereka tabah,kat sini pon harga barang semakin........

8 comments:

Hana Faza-same person said...

nice colour:P

juelee said...

ades cantek plak semburan kaler pink hahah comeii gitu

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

hehe...pink nyer!

[z@ck] said...

hehehe..comel je guna pink =P

Wahidah said...

comei je kena sembur ngan arna fink...hehehe

J.M.R said...

motif sembur kaler pink????

Ardini Humaira said...

wahhh pink betul ni :D

Peri PiA said...

Lovely hana-suke x?hihi

Lovely juelee-kan?pink pekat

Lovely LM-nak kena?hihi

Lovely z@ck-kaler rasmi siapa?hehe

Lovely wai-senang ke nak bersih kan?hehe

JMR-Tak puas hati kot

Lovely dini-terbaikkk,hihihi

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Labels

Artikel (221) Award (9) Bahan Santai (120) Beloved Nuffnang (25) Celebration (105) Cite biase jer (152) Doa (11) Emosi (183) First Time (186) Gift (6) Info (263) Kawen-Kawin (26) Lirik (21) Love (46) Nasihat (67) Pia berhujung minggu (83) Tag (21)