Beloved Nuffnang

Tabung SSPN untuk baby,InsyAllah..Amin

Counter

Daisypath Anniversary tickers

Wednesday, May 18, 2011

Sepatu Bata


hubby and wifey jadi duta kasut bata jap hehe

hari tu kebetulan same nak cari sepatu baru


teringat mase kecik2 selipar bata,sepatu bata

femes sangat.

mase remaja dah tak pandang bata dah
design macam oldies sikit

Sekarang design BATA dah cantik2 balik :)

jenis comfort pon ade :)



Fairy Notes-dapat gaji nak cari sepasang BATA lagi hihi

11 comments:

Ardini Humaira said...

kasut2 bata selesa dipakai :)

Hana Faza-same person said...

memang selesa

cikpia said...

heels dia pun dah stylo mylo dah skang..... sedap pakai!!

aTy _faRed~ said...

susah nak carik size saye kat bata ni...:(

Amy Syaquena said...

SAme dengan en.hubby amy la minat sangat dengan sepatu bata...

J.M.R said...

btol2..skang ni bata pon dh setanding ngn brand lain..butik bata pon klas gitu...

kakchik@ella said...

selesa kasut bata ni sebenarnya ..

bersama kak Es said...

design dah lawo2 dah
harga pun boleh tahan..dulu murah jek

Khairil said...

BATA keluaran Malaysia kan...banggalah sebab member cerita di luar BATA dapat sambutan...kita yang kat sini saja yg pandang sebelah mata...

Kancilbiru said...

yer sy pun baru je beli kasut bata..tetiba semua org puji cantik sbb bata sebelum ni kan macam old skool sket..hehehe

Peri PiA said...

Lovely dini-setuju :)

Lovely hana-hana pon suke ye? :)

Lovely cik pia-yaww,i like! :D

Lovely aty-alala,size cinderella ye?mesti cumil

Lovely Amy-ye ke?best tau sepatu BATA ehehe

J.M.R-yup,lagi2 butik kat mid,mall2 besar cun!

Lovely kc-kan kc syg kan? :)

Lovely kak es-semua brg naik :(

kahiril-jgn pandang sebelah mata kan? :)

Lovely KB-Wow,same lah :)


Lovely

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Labels

Artikel (221) Award (9) Bahan Santai (120) Beloved Nuffnang (25) Celebration (105) Cite biase jer (152) Doa (11) Emosi (183) First Time (186) Gift (6) Info (263) Kawen-Kawin (26) Lirik (21) Love (46) Nasihat (67) Pia berhujung minggu (83) Tag (21)