Beloved Nuffnang

Tabung SSPN untuk baby,InsyAllah..Amin

Counter

Daisypath Anniversary tickers

Friday, December 23, 2011

3 bulan tidur kepala ke bawah untuk dapat anak

Print screen takut "ter"copy iklan,majuk nuffy karang hihi :P
Harian Metro

Fairy Notes-pengorbanan seorang ibu,sanggup lakukan apa saja demi zuriat yg dikasihi :')

9 comments:

kakchik@ella said...

uishhh .. sampai kena buat camni? tak pe lah ,, yg penting dia berusaha.

My Little Diary said...

iye....??!!

Hana Faza-same person said...

Besarnya jasa ibu..sebak plak tetiba

kak ina kl said...

tulah penangan orang nak anak kan pia..berusaha macam-macam cara. orang yang senang dapat anak dorang buanglah pulak macam anak kucing

JMR said...

mcm2 idea org ni kan..

CGG said...

begitu besarnya nilai kasih sayang:)

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

erm.....no komen lah, tak leh komen sini

aTy _faRed~ said...

macam2 hal..:)

Peri PiA said...

Lovely kc-setuju,usaha tanggah kejayaan

Lovely MLD-nampk nya begitu

Lovely hana-:'( sama lah kita

Lovely k.ina-tu yg pelik tu,xfhm btl

JMR-macam2 kaedah sekarang

Lovely cgg-tak ternilai :")

Lovely LM-oh?no komen?

Lovely aty- :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Labels

Artikel (221) Award (9) Bahan Santai (120) Beloved Nuffnang (25) Celebration (105) Cite biase jer (152) Doa (11) Emosi (183) First Time (186) Gift (6) Info (263) Kawen-Kawin (26) Lirik (21) Love (46) Nasihat (67) Pia berhujung minggu (83) Tag (21)