Beloved Nuffnang

Tabung SSPN untuk baby,InsyAllah..Amin

Counter

Daisypath Anniversary tickers

Tuesday, December 27, 2011

Ceritera Tandas

Assalammualaikum apa khabar?

Teruk2 ini pon nak dijadikan cerita hehe saje je pia pon dah lame tak jalan2 umah u oll blog pon bersawang,wanita seperti saya suka berposing? waima dalam tandas
oppssss :P


sebenarnya macam ni bak kata yuna "disetiap gambar ade lagu"

lagu ni sebenarnya, disetiap gambar pulak musti ade cerita kan kan? ;P


ini gambar dlm ladies THE MALL,rm 0.50 tau nak masuk mahaiiii
may b mall lame kan design nya ol skool la sikit jarak antara tandas
dan cermin pon dekat ala sempit,kebersihan ok lah
jgn ditanya ape fungsi katun tu hihi :P

cerita dalam gambar ini pulak lokasi di salah sebuah bangunan di jalan tun razak,tandas nya sangat la bersih tip top.lantai kering je sebab tu pia posing buat kenangan hihi :P.kebayakkan bagunan baru design tandas nya lebih luas kan?contah mall JJ(jusco) baru (antara yang baru la) JJ AU ade ruang tukar lampin baby,ade ruang untak bersolek dan sinki basuh tangan berasingan.mudahkan pengunjung bukan?dan yg paling penting tandas awam tu kena la bersih.

Tandas adalah antara ruang yg penting untuk manusia kan?

Seksa dek non kalau tandas memualkan dari memuaskan

kalau lah semua tandas bersih macam ni kan best.

6 comments:

CGG said...

betul2...
satu2nye public toilet yg best adalah kat gardens..

Hana Faza-same person said...

Salam Pia:) kadang2 terbantut hajat sb tandas kotor..huhu

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

suka tgk gmbr pia yg bwh tu..sgt manis dan cumil

cikpia said...

tandas kat manjung.......?? nak amik gambar........??? pikir semula..... ha ha...... *bluek*

aTy _faRed~ said...

memang tandas kalau kotor siyes free pon tak selere nak 'membuang'..;p sekarang tandas dah cantik2 bersih..tapi sikap manusia tu sendiri tak reti nak jage kebersihan..gggrrrr

Peri PiA said...

Lovely cgg-eheh,nti nak terjah sane

Lovely hana-btl,sanggup tahan cari yg ok skit..seksa

Lovely LM-Alhamdulillah,thanks LM jelita

Lovely cik pia-nti gi komplen cik pia,errr

Lovely aty-setuju,yg pelik tu kadang2 ternmpk tanda lelaki lagi bersih dari tandas perempuan.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Labels

Artikel (221) Award (9) Bahan Santai (120) Beloved Nuffnang (25) Celebration (105) Cite biase jer (152) Doa (11) Emosi (183) First Time (186) Gift (6) Info (263) Kawen-Kawin (26) Lirik (21) Love (46) Nasihat (67) Pia berhujung minggu (83) Tag (21)