Beloved Nuffnang

Tabung SSPN untuk baby,InsyAllah..Amin

Counter

Daisypath Anniversary tickers

Wednesday, December 28, 2011

WW Wordless Wednesday



Pia suka minum minuman panas dalam set cawan dan piring

Dah tak banyak kedai serve minuman panas macam ni

Feeling macam orang futih lak minum macam ni hihi

Err dah penah bebel fasal ni kat sini

Saje nak ber WW ;p


Fairy Notes-kat rumah minum guna mug je senang hihi

5 comments:

kakchik@ella said...

KC suka nescafe o.

cikpia said...

teringat zaman kecik2..... kalau minum air panas, tuang atas piring lu pastu hirup..... =)

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

salam...sekarang dah makin mls basuh piring kot?sbb tu ramai beri cwn je.klu kat doha lg mls..kadang2 mereka bg cawan kertas jek..huhu

CGG said...

teringat cawan putih dulu2 masa kat kedai kopi...

Peri PiA said...

Lovely kc-pia pon suke,hihi

Lovely cik pia-penak gak wat mcm tu,nostalgia sungguh

Lovely LM-ha'ah tu salah 1 sebab,kat m'sia pon same huhu

Lovely cgg-sweet memory :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Labels

Artikel (221) Award (9) Bahan Santai (120) Beloved Nuffnang (25) Celebration (105) Cite biase jer (152) Doa (11) Emosi (183) First Time (186) Gift (6) Info (263) Kawen-Kawin (26) Lirik (21) Love (46) Nasihat (67) Pia berhujung minggu (83) Tag (21)