Beloved Nuffnang

Tabung SSPN untuk baby,InsyAllah..Amin

Counter

Daisypath Anniversary tickers

Wednesday, January 4, 2012

Ku mohon

Cerita hot terkini,

tak nak letak gambar takut aibkan orang
mana tahu satu hari nanti kena batang hidung sendiri
semoga dijauhkan,Amin

Hati tertanya,kenapa kah bijak pandai jadi begitu?

Tapi siapa lah daku hendak menjatuhkan hukum
pada insan yang lemah.

Doakan yang terbaik untuk kita semua.

Ya Allah,ku mohon kau tetapkan la iman ku keyakinan ku terhadap mu
wahai pencipta ku yang maha agung.

Janganlah kau balikkan hati ku dari yang baik kepada yang buruk.

8 comments:

CGG said...

i like last wording tu..:)
yup..
janganlah hati kita dibalikkan..
moga terus tabah

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

amin..moga hati saya juga tidak dibalikkan pia

cikpia said...

HE knows best, apa yang terbaik untuk kita..... tapi kita pun mampu buat pilihan yang baik gak kan???

Hana Faza-same person said...

Allah yang membolak balik kan hati, semoga Allah trus memberi hidayah buat kita Dan seluruh hambaNya..amin

Hana Faza-same person said...

Allah yang membolak balik kan hati, semoga Allah trus memberi hidayah buat kita Dan seluruh hambaNya..amin

Ardini Humaira said...

amin.. semoga Allah berikan hidayah buat diri kita dan juga untuk semua :)

Lady Emilya said...

moga iman dpt dikekalkan =)

Peri PiA said...

Lovely cgg-alhamdulillah,Amin ;)

Lovely LM-Amin,mudah-mudahan.same2 kita muhasabah diri

Lovely cik pia-btl tu masalah pada diri kita sendiri,hati

Lovely hana-Amin Ya Rabbalamin

Lovely Dini-Amin Ya Rabbalamin

Lovely Emilya-insyAllah, :) thanks komen ya :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Labels

Artikel (221) Award (9) Bahan Santai (120) Beloved Nuffnang (25) Celebration (105) Cite biase jer (152) Doa (11) Emosi (183) First Time (186) Gift (6) Info (263) Kawen-Kawin (26) Lirik (21) Love (46) Nasihat (67) Pia berhujung minggu (83) Tag (21)