Beloved Nuffnang

Tabung SSPN untuk baby,InsyAllah..Amin

Counter

Daisypath Anniversary tickers

Thursday, February 9, 2012

Restoran RMSY Naan Cheese,JALAN MEDAN TUANKU

The best naan cheese town(restoran yang tulis)
hehe

nampak macam pizza kan?cheese
dia wuuuu

tapi kena saba sikit kedai ni
pelayan nya kalut sikit hihi

Bukan kutuk,hehe kisahnya

Lepas duduk kejap waiter pon datang
kat meja

datang ambil order bagai nak rak ni tengok
gaya dia tulis

Mase tu kedai ramai juga pelanggan

order tak sampai2 dekat dekat 1/2 jam tunggu

meja lain yg sampai sebelum pia sampai
pon dah selamat "ngap" naan cheese

Mase pia ternampak ni hati sudah panassss

tunggu punya tunggu nasib baik pia
tak terbalik kan meja haha

pia pon mintak hubby pegi bayar pesanan
yg hanya 1 Teh o ais yg hubby order sampai

Padahal pia ade order air juge,tak dpt huhu (T_T)

pia tengah marah terus ajak hubby balik,
saje nak tunjuk sikit kat tokey (kot) yg jage cashier
yg dieorang salah

Pia tak jadi hulk pon,marah manje2 je jage maruah suami
dan diri sendiri hehe

Air tu xpayah bayar hehe kira macam tanda tokey mohon maaf

ntah macam mane ntah waiter tu missed order kami,tak de rezeki
nak mkn naan cheese malam tu

Oleh kerana teringin nak merasa,esok nya kami datang lagi(tak serik)

yg kelakar nya waiter yg same amek order,restoran tak ramai sangat orang

Dia xingat kami,of course la pia ingat dia sebab waiter tu ter"missed"
order kami semalam,kiranya orang yg buat "salah" kat kami la heheh mesti
ingat muka dia

Mase order hubby siap cakap "jangan jadi macam semlam ye order naan tak sampai2"
waiter tu blur2,memang dia dah lupe betul hadoi kami gelak2 je tengok gelagat dia

Mase menunggu order sampai,pia pesan kat hubby mintak tolong dia
folow up kalau tunggu lebih 20 minit hehe ,takut waiter tu tu lupa lagi.

Lebih kurang 15 minit kemudian naan cheese yg diidam2kan sampai

amboi,suka dapat makan terus lupe "kisah hitam" semalam,may b waiter tu pening kot semalam ramai sgt orang.

Alhamdulillah dapat la pia n hubby merasa best naan cheese yang macam pizza ni

Rasenya boleh tahan yummey makan time naan masih panas,kari kambing pedas

Boleh order kari ayam ,daging atau dhal lupe lah hehe apa lagi ade

Minuman pulak kami order teh tarik,sedap cukup rasa

Teh nya rase macam teh pekat kat rumah,tak macam teh warna
yang kat kedai mamak biasa tak de rase teh.Suit my taste

Naan Cheese RM5 sekeping,kari kambing agak mahal sepinggan tu RM10 tapi banyak

Restoran RMSY ni dekat dengan Maju Junction,sebarang jalan senang je nak jumpe

5 comments:

kakchik@ella said...

waahhh .. boleh la KC cuba nnt.

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

dpt gak akhirnya ye pia..hihi.saya tak pernah mkn camtu.pernah mkn dlmnyer ada cheese dan daging cincang

KizZ said...

Weheee...makan nan cheese tu...nak cket boleh? Hihi..one of our fav jugak tu...

F.A.R.A.H. deeb said...

Waduhhhh cheesenya tu yang tak tahan tu. Tp takut la plak nak pegi. Manelah tau kena pegi lagi dan lagi dan lagi baru order sampai! Ahaks!

Peri PiA said...

Lovely KC-jom kc :)

Lovely LM-Hihih,akhirnya...wah LM mkn tu mcm menarik je

Lovely Kizz-yumm2,silakan hehe

Lovely deeb-jgn risau haha,insyAllah dpt punya

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Labels

Artikel (221) Award (9) Bahan Santai (120) Beloved Nuffnang (25) Celebration (105) Cite biase jer (152) Doa (11) Emosi (183) First Time (186) Gift (6) Info (263) Kawen-Kawin (26) Lirik (21) Love (46) Nasihat (67) Pia berhujung minggu (83) Tag (21)