Beloved Nuffnang

Tabung SSPN untuk baby,InsyAllah..Amin

Counter

Daisypath Anniversary tickers

Monday, March 26, 2012

Belon itu Panas

Siapa ade pergi Putrajaya hari tu?

Dua minggu lepas punya cerita hehe :P

Ini first time Pia pergi Hot Air Ballon Festival 
,pia pegi hari sabtu

dah kali ke-4 diadakan,saje nak merasa pergi.

Tempatnya sempit la,terutamanya yang bahagian international tu.

Kawasan yang ade belon macam2 bentuk juge

Public tak boleh masuk kawasan tu,tengok luar pagar je

Rimas.....panas
dah la pia ni "tinggi" sangat kan tengok kepala
orang je

Last cari port yang jauh sikit,bile belon dah naik nampak juge

Kami banyak spend time kat area belon untuk orang awam naik
dapat tgk dekat2 sikit,kalau nak merasa naik kena bayar

Pia tgk bakul nya kecik je,malas nak try heheh3

Pia sampai petang,sampai2 tengok ade belon semua baru nak "ditiup"

Maybe pagi dah naik kot,tak pasti lah



kawasan belon untuk public,boleh naik belon ni kena bayar
lautan manusia
Area Belon international
ade yang ke terbang diudara,yang kecik tu belon felix the cat
candid,hubby yg tembak

tengah ditiup untuk turun naik kan belon,fuhhh fuhhhh
area public
puas tengok kat sini
a
again
banyak juge belon
tengok kete banyak,kami pon perking jauh kena menapak
ni,dah nak balik baru belon bentuk special naik,huh.boleh la saje nak merasa datang tengok
booth jualan macam2 ade,KFC,PIZZA,KENNY ROGERS pon ade bawak van
lawa pulak view on the way nak balik pergi ke kereta
turun naik,turun naik dah siap2 ikat untuk public yang bayar nak naik belon


singgah jambatan jap,ade bunga api,lagi berbaloi tengok dari sini.cantik sangat!!
again

nice kan jambatan ni?
with adik bongsu

bunga api lagi

berlatar belakangkan Masjid Besi

haa.....dapat pon bergambar dengan cik abang saya yg suka ambil gambo wifey dia ajer,ni dah nak balik baru la nak bergambar ber2 :D

8 comments:

faiz fakhirin said...

byknya belonnnn..

madammondoq said...

ramainya manusia... tak pernag lagi berpengalaman naik belon panas ni..

F.A.R.A.H. deeb said...

Tingin nak gi nengok belon tu tp hubby kate tgk je dalam tv, tak panas dan tak crowded! Hahaha... hampesss!
My latest Entry :)
Akhirnya mak pun ada remekins okeh!

Mak Lagenda said...

Musti seronok gila babas gila buleh tgk belon2 tu semua kan. Mak pun tingin nak g tp membayangkan keramaian org yg bersesak2 tu..owh. Lain kali lah nnt..

kak ina kl said...

rasa nak gi tapi jauhlah pulak..lagi satu tak gemar tempat ramai sangat orang

farahfatihah said...

akak!!!!! heheh lamanyer xke blog akk (dah lama x blog walking sebenarnyer)

aTy _faRed~ said...

teringin nak pergi..tapi selalu pon luper..huhu

Peri PiA said...

faiz-berbelon2 hehe

Lovely madam-saya pon first time pegi,mmg ramai

Lovely deeb-betul juga tu hehe

Lovely mak-tu la pia nak merasa,tu yg redah juga la

Lovely k.ina-mmg rimas,nak merasa punya hal hehe

Lovely FF-Miss u,nti jln2 lagi eh

Lovely aty-save the date utk tahun ni aty,hehe insyAllah

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Labels

Artikel (221) Award (9) Bahan Santai (120) Beloved Nuffnang (25) Celebration (105) Cite biase jer (152) Doa (11) Emosi (183) First Time (186) Gift (6) Info (263) Kawen-Kawin (26) Lirik (21) Love (46) Nasihat (67) Pia berhujung minggu (83) Tag (21)