Beloved Nuffnang

Tabung SSPN untuk baby,InsyAllah..Amin

Counter

Daisypath Anniversary tickers

Saturday, March 24, 2012

Women Of March

Assalammualaikum semua sepanjang mac,ini antara yang berlaku dalam hidup ku

Alhamdulillah dipanjang kan usia hingga ke saat ini,14 mac birthday Pia

Semoga diri ini bertaubat sebanyak mungkin selagi hayat dikandung badan.

Dan menjadi manusia yg lebih baik tiap detik tiap saat,thanks for all the lovely wishes.
Amin

Sehari lepas birthday umi Pia berangkat ke tanah suci untuk Umrah

Perasaan rindu lain macam :'),ya Allah lindungi umi ku permudahkan lah urusan nya
berikan lah dia kekuatan,Amin



thanks adik :D


thanks company :)


mase hanta umi,brfore subuh dah sampai,sebesar2 airport kecik je surau.ramai bentang sejadah sendiri luar surau.lantainya bersih.kalau ade surau lain Wallahualam coz bukan selalu datang Airport.Kedai2 jam 6pagi dah mula buka.

missing her!!!

5 comments:

kakchik@ella said...

hepi belated birthday Pia

Lindonut said...

hppy belated birthday pia dear :))

~LoVE PiNk~ said...

huhhuhu malam2 mesti nangis ingt umi..hahaha kantoi

aTy _faRed~ said...

hepi belated besday pia..semoge Pia dihadiahkan dengan segale yang terbaik dalam hidup..aminnn... :)

Peri PiA said...

Lovely KC-Terima kasih kc ;)

Lovely Lin-thanks darl :)

Lovely Pink-mu la,hahaha

Lovely aty-Amin,terima kasih aty

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Labels

Artikel (221) Award (9) Bahan Santai (120) Beloved Nuffnang (25) Celebration (105) Cite biase jer (152) Doa (11) Emosi (183) First Time (186) Gift (6) Info (263) Kawen-Kawin (26) Lirik (21) Love (46) Nasihat (67) Pia berhujung minggu (83) Tag (21)