Beloved Nuffnang

Tabung SSPN untuk baby,InsyAllah..Amin

Counter

Daisypath Anniversary tickers

Thursday, May 3, 2012

Banjir lagi

Banjir kilat menjelma lagi,memang sinonim dengan Kuala LUMPUR
ni pic dari colleague Pia,Pia ade snap pic tak dan transfer.dari office

JALAN MIEOW2(Kucing) ,kawasan banjir ni menghala ke KL
Pia balik lalu jalan yang jem tu yg pia tanda anak panah,mmg nampak banjir ni
mase lalu semalam,semoga tuan kereta tabah.gambar ni pia rembat dari blog BA


Mase Pia mula2 keje kat sini penah sekali la kena banjir terok dah 3 tahun lepas kot

lif rosak esoknya Kiteorang kena naik tangga tau T_T,office Pia dah la kat tingkat 15
semput....


Fairy Notes-Hujan itu rahmat :)



6 comments:

~LoVE PiNk~ said...

huhuhu kesiannn...

nasib baik uma xbnjir..ermm

FARAH deeb said...

Mak aiii cam x caye ini KL huhuuu.. tp kat umah mak (Taman Ibukota/Danau Kota) haritu pun tenggelam sbb air sungai naik. Abes depan umah banyak yg kena lumpur. Sian.
My latest Entry :)
Surprise la sangatt!!!

madammondoq said...

kl ni dah selalu banjir pulak sekarang yek..

[sutera kasih] said...

banjir lg?huhu

Mak Lagenda said...

KUALA LUMPUR kena tukau nama la mak rasa..KUALA tak boleh, tang LUMPUR tu pun sah2 la pantang! hihihi

Peri PiA said...

Lovely pink-syukur

Lovely deeb-tu la pasal,umah parents penah kena

Lovely madam-ha'ah,selalu sgt

Lovely sutera-yes ,sabar lah

Lovely mak-btl kata mak tu

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Labels

Artikel (221) Award (9) Bahan Santai (120) Beloved Nuffnang (25) Celebration (105) Cite biase jer (152) Doa (11) Emosi (183) First Time (186) Gift (6) Info (263) Kawen-Kawin (26) Lirik (21) Love (46) Nasihat (67) Pia berhujung minggu (83) Tag (21)