Beloved Nuffnang

Tabung SSPN untuk baby,InsyAllah..Amin

Counter

Daisypath Anniversary tickers

Wednesday, May 2, 2012

Macam-macam bentuk dan saiz

Ok,ok,ok,ini last citer pasal kasut janji2 ehehe

tengok lah macam2 design kasut ade

ini unik kan?

japang girl suke kasut macam ni suatu mase dahulu,not sure now
tinggi nya,booth "Princess"
ehem2 dapat habuan dari encik hubby,umur2 macam ni keselesaan harus letak no.1 bile beli untuk sang kaki
antara pameran
tradisi
ini, korang bace lah dalam gambar tu :P
cucilah mata
lain dari yg lain atau alien bagi korang?
berani?
suke yg silver tu
haa,boleh simpan make up dalam kasut ko,tak tau la bau ape nanti =))
berape byk papan digunakan?
siber!
tema lumut?

ok,mase untuk pulang,mood segan tapi berposing juge,tu yg sengih lain macam.

mase masuk dierog ade tepek sticker kat lengan,anda sayang kan alam sekitar tepek balik di board yg disediakan.kreatif layan je dah "terbentuk" sticker sorang2 tampal

sekian al kisah festival kasut 2012

6 comments:

Mak Lagenda said...

Mak pun sama..dah tua2 gini, tmbahan plak bila badan semakin debab, insap..pakai kasut 1 inci je paling2 pun..huhuhu

~LoVE PiNk~ said...

buweekkk muak tgk kasut jerk..hehehe

madammondoq said...

adoii.. pelik-peliknya kasut?? mmg cuci mata jek lah ni.. belinya idaklah..

Kancilbiru said...

perghh macam2 pesen kasut...

yang penting kena pakai yang selesa.

Lindonut said...

haha mmg aline yg tu tu! interestingnyaa x taw pon ada pameran ni. :))

Peri PiA said...

Lovely mak-kan mak?keselesaan sgt penting

Lovely pink-puihhh,hahaha

Lovely madam-yg pelik2 tu utk pameran :)

Lovely KB-rambang tak mate?hihi

Lovely Lin-keep updated for this year darl :),interesting kan?

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Labels

Artikel (221) Award (9) Bahan Santai (120) Beloved Nuffnang (25) Celebration (105) Cite biase jer (152) Doa (11) Emosi (183) First Time (186) Gift (6) Info (263) Kawen-Kawin (26) Lirik (21) Love (46) Nasihat (67) Pia berhujung minggu (83) Tag (21)