Beloved Nuffnang

Tabung SSPN untuk baby,InsyAllah..Amin

Counter

Daisypath Anniversary tickers

Friday, September 14, 2012

Prince William and Catherine Middleton, the Duke and Duchess of Cambridge

Malaysia is their second destination after Singapore. They are on a nine-day tour of the Far East as representatives of Her Majesty Queen Elizabeth II in conjunction with the celebration to mark her 60-year reign.The Star

Prince William dan Wifey ,suka tengok Kate baju dia pakai semua cantik2.Tak over
Ini baju Kate pakai tiba semalam,lovely simple elegant .All photos from The Star and Yahoo



Ini baju Kate pakai hari ini cantik juga!!!
Ini gambar mase lawatan di Masjid KLCC pagi tadi.pia tak lah nak agung kan kate ni,masuk masjid kena tutup aurat.baju Kate nipis di bahagian tangan dan paras lutut tak sesuai.baju ni kalau buat versi muslimah cantik sangat!

Ini gambar di taman KLCC sesi "Walkabout" ,lovely. tak "chan" pia nak jumpe "kawan" pia dua orang ni hehe :P

cuti tinggal ciput je,kena lah keje(T_T).Sweet Prince William & Kate ni

Pia sempat tengok live kat internet je kat Utusan



5 comments:

Nens Collection said...

cantik & hensem..2 2 tggi mcm galah..huhu

Sya Isya said...

yup. kalau buat baju muslimah + lengan tak nipis, cantik tu.

NUR said...

Hi Pia dear..
Memang cantik baju Kate tu. Setuju kalau dibuat versi muslimah..

cikpia said...

memang cantik kate ni.... sangat sweet and dainty..... suka!!!

Mak Lagenda said...

Riuh sana sini dok tayang gambo kate dgn will nih

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Labels

Artikel (221) Award (9) Bahan Santai (120) Beloved Nuffnang (25) Celebration (105) Cite biase jer (152) Doa (11) Emosi (183) First Time (186) Gift (6) Info (263) Kawen-Kawin (26) Lirik (21) Love (46) Nasihat (67) Pia berhujung minggu (83) Tag (21)