Beloved Nuffnang

Tabung SSPN untuk baby,InsyAllah..Amin

Counter

Daisypath Anniversary tickers

Thursday, September 6, 2012

Secret Garden

Siapa pernah "tengok" drama ni?best poster ini dari google

Siapa yg tak pernah tengok drama ni,cube tengok kat EPDrama :P
sweet juge drama ni


lagi satu pia teruja,suka sangat tengok rumah kaca dan perpustakaan
dalam rumah hero cite ni(sorry ayat berterabur,faham tak?)

semoga Allah izinkan kami milikki rumah sendiri dan dapat buat perpustakaan mcm ni
tak dapat macam ni perpustakaan mini pon ok,Amin





Fairy Notes-tak salah layan korea,dah habis layan drama,on balik mood.berpijak dibumi yang nyata.Allah no.1.

1 comment:

Mak Lagenda said...

Mak pun baru je terjebak dgn drama korea2 nih but stil tatau citer apa citer nih

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Labels

Artikel (221) Award (9) Bahan Santai (120) Beloved Nuffnang (25) Celebration (105) Cite biase jer (152) Doa (11) Emosi (183) First Time (186) Gift (6) Info (263) Kawen-Kawin (26) Lirik (21) Love (46) Nasihat (67) Pia berhujung minggu (83) Tag (21)