Beloved Nuffnang

Tabung SSPN untuk baby,InsyAllah..Amin

Counter

Daisypath Anniversary tickers

Tuesday, August 28, 2012

Memori Ramadhan,kenangan terindah

Assalammualaikum,hi apa khabar?semoga kita semua sihat sejahtera dan diberkati hendaknya.Amin


Dikesemptan ini,pia nak ucapakan selamat hari raya aidilfitri maaf andai ada khilaf dari pia.sebagai manusia biasa.kadang2 kita tak sedar.

hehehe awal kan pia beri ucapan raya,im sorry busy, la sangat

Pia sangat merindui ramadhan,faktor usia agaknya :).Bukan tak teruja nak beraya,ade juge perasaan tak
sabar nak raya :)


Antara aktiviti2 Pia di bulan ramadhan,

pergi terawih,pia mengaku terawih pia tak full.my bad,manusia tak sempurna :(

dengar tazkirah
yang ni tazkirah kat surau area rumah parents,Imam Muda pertama IM Asyraf :)

yang selebihnya ni semua anjuran AJK Surau kat ofice syukur Alhamdulillah,dapat pergi kecuali 2 tazkirah yg pertama,pia mc tak dpt dtg demam.

Rindu suasana ini,HR tak larang pon turun ke surau awal sebab walaupon "memo keluar" waktu rehat bulan ramadhan 1.30,1/2 jam je sebab balik pon awal 1/2jam dari bulan biasa.tazkirah start 12.45 sampai 2 ptg :)

dapat bertemu insan2 yang sangat istimewa antaranya ustaz don

Syarifah Khasif,gambar disini

Ustazah Asni



Ustazah Sharifah Norhayati

pesal wajah pia pelik,hihi malu2.mereka semua lovely!very humble :)
InsyAllah nak ajin pergi majlis ilmu selepas ini,Amin


Ini duniawi part pulak hehe


pergi menyemakkan diri,memeningkan diri di Jalan TAR hehehe,mase ni tak beli apa2 pening jalan2 tengok barang kejap then balik.tak tahan ramai sgt orang.pergi balik tangan kosong

lagi 3 hari nak raya baru shopping raya,tak balik dengan tangan kosong hehe,kalau rajin nanti pia citer la lagi fasal shopping raya ni.

Last but not least (betul ke ayat ni)


the one and only kad raya pia terima tahun ni,tapi sangat2 istimewa!!!


cube teka?


































from my favourite Sultan!Sultan Hassanal Bolkiah,Sultan Brunei
tak sangka dapat balasan,lagi beberapa hari nak raya sampai






Fairy Notes-berkongsi emosi,semoga tak disalah tafsir menunjuk2


4 comments:

pinky mouse said...

wah, dapat kad raya dari sultan brunei.. lama rasanya ustazah sharifah norhayati tu tak keluar tv.. dulu2 selalu ja nampak muka dia kat tv..

Waney Zainuddin said...

wah.. dapat kad raya dari Sultan Brunei.. zaman skrg org dah malas nak pos kad raya. semua wish katt FB je kan..

Kak yon said...

salam kenal pia..
waa.. bulan ramadhan penuh dgn aktiviti.itu yang sebaiknya kan.

Mak Lagenda said...

selamat hari raya pia!!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Labels

Artikel (221) Award (9) Bahan Santai (120) Beloved Nuffnang (25) Celebration (105) Cite biase jer (152) Doa (11) Emosi (183) First Time (186) Gift (6) Info (263) Kawen-Kawin (26) Lirik (21) Love (46) Nasihat (67) Pia berhujung minggu (83) Tag (21)