Beloved Nuffnang

Tabung SSPN untuk baby,InsyAllah..Amin

Counter

Daisypath Anniversary tickers

Thursday, April 26, 2012

Biggest Shoe House

Di entry ni Pia promise nak citer fasal rumah kasut kan?tadaaaaaa

ini rupe "Rumah Kasut"

gambar dikecilkan kerana tuan blog tak  mahu menerima hakikat sudah bertambah berat badan,dia bercadang hendak menyalahkan baju :P



Dalam rumah kasut





pelbagai bentuk kasut

dalam rumah kasut,hiasan semua bentuk kasut

see,apa name ni malas nak gugel.game ni pon bentuk kasut
shoe shoe shoe
katil pong
transformer kasut???
and more
yg ni semua dah kat luar rumah kasut, "miniature kasut"
unik,bentuk harta karun?
tajam2
ala diamond

ice age?


rambut pelesu???




citer kasut tidak habis disini,tungguuuuuuuu



Fairy Notes-esok Pesta Buku bermula!!!!!!!!

Tuesday, April 24, 2012

MISF Shoe Festival

Assalammualaikum,waduhhhh festival awal bulan update diblog hujung bulan boleh??

Festival ini kali ke-3 dianjurkan,first time Pia pegi,errr gambar pia snap byk tapi tak de la lawo mane

nanti Pia update lagi yeeeeee

saje menyemak
kasut!!

cantik nye kasut itu

arca
antara brand kasut,port baik utk posing :D
i like kasut2 dalm kotak kaca ini
pink!
ini dalam "rumah kasut" semua kasut....nanti Pia update lagi,insyAllah

Monday, April 16, 2012

PAIPAS Brunei

Pengiran Anak Sarah's style and title in full is: Her Royal Highness Paduka Seri Pengiran Anak Isteri Pengiran Anak Sarah binti Pengiran Salleh Abdul Rahaman

I love PAIPAS,cantik!!!!!

Pictures credit to infofoto











errrr ini PAI ape ?hahahaha
dah lame sangat Pia tak pakai tudung bawal,semalam pakai gi kenduri
lipat tudung inspired by lovely PAIPAS ;)

Saturday, April 7, 2012

William Corner Setapak

Assalammualaikum semua,

Pia penah bace a few bloggers review makan-makan kat William Corner Kelana Jaya,Taman Mayang

Minggu lepas kami jalan2 area setapak Pia ternampak William Corner,dalam hati eh macam kenal tapi dimana ya?

Yes!!William Corner dah ade kat setapak area Hospital Columbia Asia.Shop lot kat situ memang baru buka
dekat dengan Domino's

Amaran,Wlilliam Corner memang terkenal dengan portion makanan nya yang besar2,banyak~

harga pon agak besar la,tapi spegethi tu boleh makan 2-3 orang kalau perempuan yang makan biasa2 je,macam pia hehe





Pia minum mango yogurt,
hubby honeydew yogurt
hubby pilih indomee double butter prawn.ni sorang boleh habis kot.sedap ade daun kari,seredak butter prawn dia mabeless yg ni ade diskaun RM14,harge sebenar RM20
NIi dia pilihan wifey yang nak tengok banyak mane portion makanan nya,memang besar punya!!Pia pilih menu kod P01,Sila refer menu hehe RM20 yg ni tiada diskaun.

haaaa tengok,tak luak pon pia makan,tapau bawak balik

Wednesday, April 4, 2012

Gerimis Mengundang di Istana Budaya





Cerita nya bermula kelmarin,lovely blogger Rabiatul Adawiyah ade war-war kan kat blog dia

ade tiket untuk menonton teater Gerimis Mengundang by Excellent Pictures ;),pia memang plan nak pergi tonton teater ni.

Peminat teater la katakan,bagai pucuk dicita ulam mendatang Pia cube2 nasib mane tau dapat tiket tu

Alhamdulillah ,Rabiatul Adawiyah respon bagitau Pia dapat 2 tiket ;)

So malam tadi,Pia dan hubby dapat peluang menonton GERIMIS MENGUNDANG.

Teruja sangat coz dapat seat dekat dengan pentas!!!!!!kalau tak silap yg pia kalerkan pink tu seat Pia n hubby :).ternamapk kelibat blogger popular Redmummy,duduk 1 row dengan kami tapi belah kanan.

jemput bace ulasan teater,Pia setuju dengan ulasan blogger Rabiatul.teater ini tidak mengecewakan

ending nya shhhhh rahsia,Pada yang berminat boleh pergi tonton teater ini ;)

 pic credit tu Rabiatul


posing before the show
mase pementasan jangan ngada2 main hanfon dan sebagainya,kena lazer kang hehe
lepas habis teater para pelakon diperkenal  kan,kumpulan zero naib johan raja lawak pon ada
karektor antagonis
hero & heroin



Ahmad Idham-director

sesi tandatangan,yang ade beli buku autograph boleh Q dapatkan tandatangan.buku tu Pia dapat FOC,Rabiatul bagi ;).beli RM 15
Kumpulan Zero yg kelakar,berbudi bahasa ;)...oh no blur pic


Lupa nak bergambar dengan yang lain2,uhuh.....



To lovely blogger Rabiatul,sorry sangat tak sempat nak join lepas habis show

Thank you so much kerana sudi bagi FOC ticket for 2 ;),semoga kita dapat berjumpa lagi
insyAllah.xoxo


Fairy Notes-ada part yang sedih pia tergelak,ehehe kenapa pia sendiri pon tak tahu ;P

Monday, April 2, 2012

Ikea,terapi mata

Assalammualaikum
Selamat hari isnin,nyah ko segala yg tak best mengenai hari isnin!

hehehe,well diri ini tak pernah jemu jalan2 di Ikea,
dah agak lame pon tak cuci mata kat IKEA!


SILA LAH BUAT MACAM RUMAH SENDIRI, :D



Hubby yang dikasihi
Susah nak ajak dia bergambar,pujuk baik punya

Owh welcome to my own wardrobe :D


Fairy Notes-hujan pagi hari,Alhamdulillah selamat sampai, tak lewat pon sampai office,bersemangat je,macam tak percaya!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Labels

Artikel (219) Award (9) Bahan Santai (120) Beloved Nuffnang (25) Celebration (105) Cite biase jer (152) Doa (10) Emosi (183) First Time (186) Gift (6) Info (262) Kawen-Kawin (26) Lirik (21) Love (46) Nasihat (67) Pia berhujung minggu (83) Tag (21)