Beloved Nuffnang

Tabung SSPN untuk baby,InsyAllah..Amin

Counter

Daisypath Anniversary tickers

Friday, June 22, 2012

Fesyen Jubah Irma Hasmie

Suke lihat kelembutan wajah Irma I love you Irma ;) Cantiknya,
MasyAllah Nangis tengok Jubah2 yang Irma pakai cantik semuanya!!



Fairy Notes-Semua gambar ini dari FB Irma,maaf pia curi publish kat sini

Saturday, June 16, 2012

Tonton - 9 Soalan 2012 - Episode 20

tonton - 9 Soalan 2012 - Episode 20


Assalammualaikum,mungkin ade yang dah tonton
9 Soalan ni.

Pia syorkan sangat2 tonton 9 soalan ni!!!!


Colleague pia yg cerita fasal rancangan ni semalam

Yang belum register,register dulu ya.

Wajib tonton,Subhanallah



Fairy Notes-Ya Allah berikan hamba Mu kekuatan untuk solat dengan lebih2 khusyuk,solat yg Engkau redhai Ya Allah

Wednesday, June 13, 2012

Miracle Hand

Dengan nama Allah yang Maha Pemurah Lagi Maha Penyanyang

Pia nak memperkenal kan blog lagi satu

Umi saya tukang jahit,blog ni Pia akan upload hasil kerja umi

Jemput datang tengok ye :),Enchanted Sewing

Ala2 blog fesyen gitu heheh,hari ni bayangkan tengah potong reben ye

Perasmian "kedai" jahit alam maya kami,semoga segala yg dirancang
akan berjaya.Amin

Ini kira teaser la ye





Notes-Bila nak anak umi yang sorang ni nak mewarisi bakat menjahit umi(T_T),hendak seribu daya hokeh!Jgn nak beri 1001 mcm alasan lagi

Tuesday, June 5, 2012

Sukhumvit Kg.Baru Kuala Lumpur





biar sweetheart saya belek2 dulu ;)

nak masuk dalam menu ke tu Pia,heheh

dengan seseorg,penyegan orang nye ;)....saje nak tunjuk  name kedai ni

antara pilihan kami,tom yam seafood sedap!pedas & masam cukup rase ditekak Pia.ok

telur dadar raja,telur dadar (ulam ape ek?) dah digoreng crispy ditabur atas telur dadar.rase masam telur bistik,berkuah sweet sour,daging

suasana nya,nice tak?nice for me :).

menu
menarik,lain kali nak cube

menu ni fofular kat utara sana,Perlis kalau tak silap

yummy desert ,pulut nya tak melekit sgt dah dicampur dgn santan.taburan bijan.RM5

pia bukan peggemar pulut,tapi kalau mkn mcm ni pia suke,dengan kuah durian ke,wow!


nice ambiance with jazz music(time pia datang ), superb fast service just press the service button mereka akan sampai :) , deliciousio food, price is pretty reasonable ;).yeyyyy



Cara nak ke sini,cari Jalan Raja Uda kemudian anda akan jumpa Jalan Hamzah kemudian ke kanan

Lagi senang cerita,belakang NAZA Kg.Baru ,lebih kurang disitu lah Sukhumvit Kg.Baru Kuala Lumpur







Jumpa Jalan Raja Uda dan Jalan Hamzah insyAllah jumpa la Sukhumvit ni

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Labels

Artikel (219) Award (9) Bahan Santai (120) Beloved Nuffnang (25) Celebration (105) Cite biase jer (152) Doa (10) Emosi (183) First Time (186) Gift (6) Info (262) Kawen-Kawin (26) Lirik (21) Love (46) Nasihat (67) Pia berhujung minggu (83) Tag (21)