Beloved Nuffnang

Tabung SSPN untuk baby,InsyAllah..Amin

Counter

Daisypath Anniversary tickers

Saturday, October 9, 2010

Maher Zain,i'm so sorry.Apabila muslimah terjerit-jerit semasa persembahan Maher Zain

Terbaca cerita fasal keterujaan student2 yang pergi show Maher Zain(sangat jeles ok) di salah sebuah Universiti ISLAM kat blog ni dan sini

I'm sorry Maher Zain,it doesn't represent the behavior of all muslim girl
or women in Malaysia

 pic from MZ fb

Truly sorry,may be they were over excited to see u live 

Hope they excited or love your beautiful and meaningful songs like i do

Ini la jadinya jika minat orangnya instead of really into the lyrics and the message


Pia sempat tengok interview MZ kat MHI,pihak penganjur cakap MZ datang
ke Malaysia untuk kebaikkan ,not this (T_T)

4 comments:

soffya cik bulan said...

hu..knp sampai gituan sihhh..adoiii...

ptt kita yg sopan2 ni pegi.haihh
sopankah?hakhak

ardinihumaira said...

maher zain tak salah... perempuan yang terjerit2 tu yang salah. hu

Peri PiA said...

Lovely Pia-tahu xape,nak kena lempang laju2 budak tu hak2.

Lovely Dini-btl,diluar kawalan.harap dijadikan iktibar

.s.o.f.i.a. said...

naseb baek tak pi, so tak terasa.... =)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Labels

Artikel (221) Award (9) Bahan Santai (120) Beloved Nuffnang (25) Celebration (105) Cite biase jer (152) Doa (11) Emosi (183) First Time (186) Gift (6) Info (263) Kawen-Kawin (26) Lirik (21) Love (46) Nasihat (67) Pia berhujung minggu (83) Tag (21)