Beloved Nuffnang

Tabung SSPN untuk baby,InsyAllah..Amin

Counter

Daisypath Anniversary tickers

Tuesday, May 10, 2011

CHRISTINA AGUILERA

KIRI:CHRISTINA AGUILERA anggun bergaya pada 1 Mei lalu di New York, KANAN:WAJAH Christina Aguilera tanpa mekap semasa keluar ke sebuah kelab malam di New York baru-baru ini.


NEW YORK - Wajah penyanyi terkenal, Christina Aguilera hampir tidak dapat dicam kerana dia kurang berdandan semasa keluar malam bersama teman lelakinya, Matt Rutler, lapor sebuah akhbar semalam.
Kehadiran wanita berusia 30 tahun di kelab yang menjadi tumpuan golongan selebriti, The Darby di sini itu cukup mengejutkan pengunjung lain disebabkan dia tidak mengenakan solekan dan mendandan rambutnya.
Artis yang terkenal dengan lagu Beautiful itu selama ini cukup dikenali dengan memakai lipstik merah, berambut perang dan memakai pakaian ketat.
Aguilera bagaimanapun dilaporkan hanya berpakaian santai dengan jaket dan kemeja semasa keluar ke kelab berkenaan.
Teman lelakinya yang merupakan pereka set filem Burlesque itu memakai baju-T putih dan jean lusuh.
Aguilera yang merupakan ibu seorang cahaya mata lelaki itu kemungkinan sengaja berpakaian santai kerana enggan menjadi tumpuan jurugambar atau dia mungkin tidak memiliki waktu untuk menukar pakaian. - Agensi
Kosmo

5 comments:

kakchik@ella said...

taktik tu ~ nk elak paparazzi.

saza said...

aiyakkk..paparazi durang mmg suke amik gambo2 camni..msti msk fashion police nnti..hehe

aTy _faRed~ said...

dulu2 minat kat CA ni...:)

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

klu saya make up sure org tak kenal..terbalik kan?

Peri PiA said...

Lovely kc-paparazi merata2

Lovely saza-mendtgkan duit kan

Lovely aty-ha'ah same dulu,suare dia power

Lovely LM-makin cantik la LM,sebab tu x perasan :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Labels

Artikel (221) Award (9) Bahan Santai (120) Beloved Nuffnang (25) Celebration (105) Cite biase jer (152) Doa (11) Emosi (183) First Time (186) Gift (6) Info (263) Kawen-Kawin (26) Lirik (21) Love (46) Nasihat (67) Pia berhujung minggu (83) Tag (21)