Beloved Nuffnang

Tabung SSPN untuk baby,InsyAllah..Amin

Counter

Daisypath Anniversary tickers

Thursday, May 19, 2011

Tabah la wahai wanita!!!


LEHER wanita itu sempat ditarik daripada jatuh oleh seorang pegawai tempatan.


CHANGCHUN - Ratusan orang berkumpul untuk melihat detik-detik cemas seorang wanita yang memakai baju pengantin berwarna putih duduk di tepi tingkap apartmennya di sini kerana mahu membunuh diri kelmarin.

Wanita berusia 22 tahun itu cuba terjun dari tingkap di tingkat tujuh tetapi dia sempat diselamatkan oleh seorang pegawai tempatan.

Dia dipercayai mahu membunuh diri selepas teman lelakinya selama empat tahun memutuskan hubungan selepas mereka merancang untuk berkahwin.

Namun, wanita itu akhirnya diselamatkan oleh seorang pegawai tempatan, Guo Zhong Fan yang pantas memegang leher, bahu dan gaun wanita tersebut.

Seorang lagi lelaki kemudian memanjat keluar dari satu lagi tingkap untuk menolak kaki wanita itu bagi membantu menyelamatkan mangsa. - Agensi Kosmo


Fairy Notes-scary nya,bayangkan kalau leher dia patah ke :(

6 comments:

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

bahaya..huhu

cam anak patung wanita tu kan pia.

Puteri Bt Ahmad said...

huhuhu knape da nak kawen baru cakap nk putus T_T

Hana said...

kesian nasib dia..mujur ada peluang lagi utk fikirkan semula...

Ardini Humaira said...

nasib baik dia sempat pegang leher. kalau dia terpegang rambut, adeih.. hehe

aTy _faRed~ said...

tengok gambar tu pon dah takut...huhu

Peri PiA said...

Lovely LM-seram tgk,huhu

Lovely put3-sesetengah lelaki mmg kejam!ssh nak fhm :(

Lovely hana-mmg perit utk dia tanggung seorg

Lovely dini-erk,xsanggup akak nk bygkan

Lovely aty-ngeri, :(

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Labels

Artikel (221) Award (9) Bahan Santai (120) Beloved Nuffnang (25) Celebration (105) Cite biase jer (152) Doa (11) Emosi (183) First Time (186) Gift (6) Info (263) Kawen-Kawin (26) Lirik (21) Love (46) Nasihat (67) Pia berhujung minggu (83) Tag (21)