Beloved Nuffnang

Tabung SSPN untuk baby,InsyAllah..Amin

Counter

Daisypath Anniversary tickers

Friday, December 2, 2011

Dan Pia memang penakut Part 3

Assalammualaikum kawan2

ok sambungan Pia jalan2 Perlis,i know dah basi hihi :P
nak story juga ,Layan je boleh ke tidok?

ni kat tasik melati area BERSERI,sebenarnya Pia jalan2 sini dulu sebelum gi ladang tebu chuping

posing la apa lagi :P
kemudian bergerak ke timah tasoh,macam ni turutannya 1-Tasik Melati 2-Ladang Tebu Chuping 3-Padang Besar(pia story later) 4-Timah Tasoh yang kat gambar ni,empangan sebenarnya ni cantik kan?Subhanallah
Ini keesokkan harinya ke Gua kelam,mood "dan "Pia memang penakut" actived!!jalan nak ke sini kus semangat sunyi
sampai dah,Alhamdulillah
Habito jadi photoG hehe,dia tak mo enter frame,Gua Kelam ditutup waktu ni hujan air deras.kalau boley masuk pon Pia tak nak....biasa la penakut hehe
Jalan nak gi sini pon kecut perut bukit kiri kanan hutan tebal,memusing2 saje jalan2 hari keje tak apa pon kat sini.depan sikit pintu sempadan Siam


Bakal bersambung lagi lalalala

7 comments:

aTy _faRed~ said...

beshnyer..teringin nak sampai perlis..tp jauh sangat..:)

Puteri Bt Ahmad said...

hihihiih banyaknye tempat pegi!!!!! :) :) :) nnt dtg agi yek!!

kakchik@ella said...

rugi Pia tak dpt masuk dlm Gua Kelam tu. Best tau. Dalamnya cantek dan banyak lampu. Hujung gua ada sungai.

JMR said...

perlis penah smpai skali je..pastu tak smpai2 lagi..kihkih

sepol kenshu said...

aik..kat perlih kaaa..mai la turun penang jumpa sofea..

Cho Zila said...

akak dah pegi sini lama dulu.. der lagi tasik melati tu yerk.. isyh dah lama tak gi perlis... dulu belajar uum mana lagi nak pegikan...

Peri PiA said...

Lovely aty-nti pegi dgn baby :D

Lovely put3-insyAllah put3 syg!xoxo

Lovely kc-hari tu mmg xdpt msk,ditutup air deras hihi

JMR-XPA,ADE REZEKI BLH PEGI LAGI

sepol-naik tren je,x dan singgah penang hehe

Lovely cho zila-ooo study kat UUM,ha'ah tsk melati ade lagi hehe

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Labels

Artikel (221) Award (9) Bahan Santai (120) Beloved Nuffnang (25) Celebration (105) Cite biase jer (152) Doa (11) Emosi (183) First Time (186) Gift (6) Info (263) Kawen-Kawin (26) Lirik (21) Love (46) Nasihat (67) Pia berhujung minggu (83) Tag (21)