Beloved Nuffnang

Tabung SSPN untuk baby,InsyAllah..Amin

Counter

Daisypath Anniversary tickers

Saturday, July 28, 2012

Diari ramadhan 1433H

Alhamdulillah dapat menghadiri tazkirah ramadhan di Surau 

Hari jumaat bersama Sharifah Khasif,rebut la keberkatan ramadhan kali ini

semoga diizinkan Allah bertemu ramadhan lagi,Amin
Jangan lupa berselawat

Tuesday, July 24, 2012

Suami isteri kedemaman

Assalammualaikum semua,Salam Ramadhan Semalam dan hari ini wifey n hubby demam Syukur

Alhamdulillah masih dpt berpuasa Mc semalam dan hari ni,betul2 rehat.

Melepek je suami isteri semalam Pia ni ngada2,kalau demam tak nak "lawan"

Baring je keje,syukur la masih gagah nak solat Hubby susah nak demam,tapi hubby yg paling panas suhu

badan nya sian dia,semoga demam ni dapat menghapuskan dosa2 kecil kami,Amin


 Fairy Note-Blog baju updated!jemput tengok

Wednesday, July 18, 2012

Times Square

Pia dah lame tak pegi TS ni,hari tu pegi da lif transparent kat tengah Mall ni
Eh,macam keliru kejap dulu rasenya tak de lif kat tengah2 ni
Belah hujung Mall baru ada lif,ntahhhhh hehe

Sunday, July 15, 2012

Jawapan untuk Snickers

Assalammualaikum,hola hi
ada sesiapa berminat nak tau jawapan kepada entry sebelum ini?
Fasal cekelat Snickers tu

Drum rollllllllll!!!!dan jawapan nya ialah















RM1.80 Tak percaya???? :) mari nak ceter sikit




Snickers dah ade "anak" hehe pia kadang2 rajin ajak hubby gi KK cari Bliss ke,kudap2 ke
Terjumpe "anak" Snickers ni kat KK ,first time jumpe ni.





KK antara kedai 24 jam yg menawarkan harga murah,contoh air kotak still blh dpt singgit
Bliss RM2,pam minyak charge sampai rm2.50 tau Bliss ni(mmg kat pam minyak "jajan" mahal sikit kan?)

Hari tu Pia pergi Econsave pon dah ade jual dah,dalam satu pek 3 dia jual,bagus juge ade "anak" Snickers ni.

Kalori kurang dari "Mak" Snickers kan,memandangkan saiz nya yg lebih kecil :)

Agak2 sesuai untuk orang diet?jaga badan?Jahat tak pia macam tak bagi je seploh hengget yg dijanjikan hehe

InsyAllah Pia akan buat GA ye :)


Wednesday, July 11, 2012

Snickers

Siapa suka cekelat ni?angkat "tikus" tinggi2 heheheheh

ce teka ce teka bape rege Snickers ni??????

Jawapan yang tepat dapat Seploh hengget

Stay tune untuk pengumuman

Hurryyyyyyy


Tuesday, July 10, 2012

Etude House

Hari tu singgah JJ Kepong (Eon-Jusco),ETUDE HOUSE ada sale!
Dapat beli facial mask,5  RM15...Kalau tak RM 6>  1 kalau tak silap
ada mask pearl,aloe vera,Royal Jelly,Delima dan Ginseng

Suka sangat Etude House,cantik Pink!!

Monday, July 9, 2012

Alphabetizer

Hari tu kena susun dokumen yg bercelaru,banyak sangat pening
Google2 jumpe ni,wah menarik.

Membantu juge :) http://alphabetizer.flap.tv/index.php

Thursday, July 5, 2012

Boleh dijadikan iktibar

Assalammualaikum semua

SELAMAT HARI JUMAAT,yang penuh berkat penghulu segala hari

Kisah ni berlaku pada beberapa minggu lepas

Hari jumaat hari tu,pia ngada2 nak lunch date dengan hubby 
Hari Jumaat kan Hubby pergi solat Jumaat.
Last2 hubby datang juga,kami lunch kat luar Masjid Sentul
Zaman sekarang hari jumaat depan masjid ramai peniaga jual makanan kan
So senang la,sebelum azan tu kami sampai,makan roti john dan minum ABC
Nyaman tekak cuaca pon tengah panas terik,bile Azan hubby pon masuk
ke dalam masjid Pia sambung makan2,sementara tunggu hubby habis Solat jumaat



Pia duduk dekat dengan 1 gerai jual air soya ni
mase kaum adam tengah sembahyang Jumaat
Datang ada 1 kereta berhenti depan gerai soya ni
seorang lelaki nak beli air soya,yang jage gerai tu seorang mak cik
dia tanya kamu ni islam ke?dia jawab ye
lepas tu mak cik cakap,mak cik tak jual
nak jual pada orang yang keluar lepas sembahyang
dari masjid tu.Agak garang juge la dia cakap

Then,lelaki tu cakap kat mak cik tu "tak pe la mak cik,dosa saya tanggung"
mak cik tu tetap tak nak jual air soya tu kat dia.

Pia memang tak dapat nak fokus minum ABC tengok je insiden tu.hmmmmmmmm


Kepochi tak Pia????hehehehehe


Gambar Baju nikah Irma Hasmie

Cantik nya wedding dress Irma Hasmie?yang penting menutup aurat sangat indah







Semoga bahagia selamanya,gambar dari google dan http://www.facebook.com/media/set/?set=a.508127229204572.132629.282375111779786&type=3

Wednesday, July 4, 2012

Baju tunang Irma Hasmie

Busana pertunangan Irma Hasmie sangat memikat hati pia
Irma nampak manis dan berseri dalam persalinan warna biru turquoise ini

Selamat bertunang Irma ,tahniah

Sumber gambar dari google


Tuesday, July 3, 2012

SPA Perkenal Dua Dasar Baru Bagi Permohonan Ke Perkhidmatan Awam

Entah mengapakah,hati ini mahu siarkan berita ini di blog


Apa pendapat anda?Mstar

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Labels

Artikel (219) Award (9) Bahan Santai (120) Beloved Nuffnang (25) Celebration (105) Cite biase jer (152) Doa (10) Emosi (183) First Time (186) Gift (6) Info (262) Kawen-Kawin (26) Lirik (21) Love (46) Nasihat (67) Pia berhujung minggu (83) Tag (21)