Beloved Nuffnang

Tabung SSPN untuk baby,InsyAllah..Amin

Counter

Daisypath Anniversary tickers

Friday, January 29, 2010

Aku Cinta Allah-Wali Band

*siLa klik utk lirik yg lebih jelas*
Salam Jumaat semua, Today I wanna share a very good songs for soul Mungkin anda semua dah pernah dgr lagu ni Ok,semoga kite dpt berjumpa lagi pada entry2 yg lain InsyAllah Dipersilakan dengar lagu ini :)

Wednesday, January 27, 2010

Suatu hari di hari Rabu

After a tough week so far,hari Ab syg telah dgn baik bwk wifey dia yg kuat Emo ni pegi menonton wayang :) Ab awl2 lagi dah belikan tiket,kami pergi tgk wayang lps keje,tu citernya poster di ats tu :D Pada sesiapa yg belum tonton citer ni klik sini,pia xpandai komen sgt hihi Seronok tgk wyg dgn yg tersyg,10q so much Ab ssh2 bwk wifey dia ni Walaupon penat,baru blk kje n i kno u love to straight away go home after work. U willing to do this to make me happy,thank u very2 much....Terharu. Ok,got to go nak zzzzzzzz,laporan penuh ade pd gmbr jmpt lihat
Berbaloi2,well it's wednesday
Ketibaan
tgu waktu Maghrib,oh hubby ku pemalu
Mendung
Pangggung diats rooftop
Overkan?terpakse diblur kan.Pose agak seksi hik2
Sebelum pulang

Entry cipot

jap lagi saya gi tgk wayang,hari rabu kan murah tiketnyahttp://emo.huhiho.com http://emo.huhiho.com U olls mesti taunya,hubby dah pi beli tiket. Ye la nak menenangkan minda ni yg serabut nihttp://emo.huhiho.com Patutnya bace Quran kanhttp://emo.huhiho.com Daaaaa,to b continue

Tuesday, January 26, 2010

Terkongkong

Bosan!http://emo.huhiho.com Itu la yg ku rasekan kinihttp://emo.huhiho.com Ini la yg tak seronoknya bile jadi kuli orang,haiii bilela nak bebas ni.http://emo.huhiho.com Dulu kat pejabat ni,kalo hal ke ade hal blh mintak 1/2 day.Tapi sekarang dah tak blh!http://emo.huhiho.comhttp://emo.huhiho.com Ini la yg buatkan saya Emo,dulu boleh.Sekarang dah tak boleh.Berkuat kuase tahun 2010..Menci!!http://emo.huhiho.com Saya mmg ade urusan la hari ni,alahai urusan kuhttp://emo.huhiho.comape blh buat.saya terpenjara disini

Saturday, January 23, 2010

Anak Raja Dua Serupa-Super duper fast Update

Menonton persembahan Mak Yong pada 8.30pm tadi,hai mcm2 la sebelum dpt bertemu dgn 2 org adik ku ini.sorang hangin jln jem kaki dia rase mcm nak patah haruk traffic jammed,sorang lagi lambat dtg wuuu~ korang ni!!Jgn buli kakak mu yg comelz ini please ahahha,perasanyaaa!Ok back to the show ya Pertama kali diri ini diizinkanNya utk menonton persembahan live ini :) Pia minat Mak Yong ni sejak zaman sekolah menengah lagi. Maklum la half breed kelate ecece tiba2,kecek kelate pon tok seh :P Makin suka sejak Mak Yong diiktiraf oleh UNESCO Dulu persembahan ini selalu ade di Dewan filharmonik di KLCC(hanya mampu bace iklan di surat khabar)waktu ini.Tak berkesempatan utk menonton. Tapi sekarang yeyyyy,dpt menonton persembahan ini live!!!Thanks AB cayunk for make it possible. Menonton Mak Yong memerlukan konsentrasi tinggi,kerana dialek2 kelate pekat digunake Overall ia sebuah dramatari yg menghiburkan bagiku,walaupon ado part2 yg xfhm kerana demo kecek laju wehhhhh,tp tarian Mak Yong mmg superb!!!Lemah Gemalai,terpesona!! Ok,xmo merepak nti anda sume bosan.Sila cuci mata dgn gmbar yg tak seberapa ni :D
Masa beli tiket tempoh hari
First time msk IB
Ongkosnya
Dlm panggung,teruja!
Mukeku kembang semanggkuk
Muke kepenatan
Inang2
Watak2
Posing jer
Nak juge
Lagi
Dan lagi :P mereka terlebih sudah Tamat

Thursday, January 21, 2010

Aqua

Adik ipar bagi 1 voucher Aquaria,mase blk cuti thn baru hari tu Langit biru hari itu Alhamdulillah,ape yg dirancang berlangsung dgn jayanya Saya berkesempatan menggunakkan voucher itu :D Tepat pada tarikh akhir sah laku voucher itu Sila jgn meluat dgn pic saya ini hihihi :P,over kan? Dapat lari dari beban kerja Tenang melihat ikan dikali p/s-akn bersambung...

Sunday, January 17, 2010

Padan Muke Ku :(

Saya tukar Layout Baru Tak Backup!bute2 jer tukar Kenapa la saya tak terel IT Sekarang saya dah kehilangan Follower yg saya hargai :( Mintak maaf semua,anda boleh Follow saya semula tak? Please,saya mohon maaf semua

Saturday, January 16, 2010

Used To Be Alone-Part 2

Amaran!!! Sambungan entry Used To Be Alone Hanya ade gambar poyo tuan empunya Blog ini Ehehehe
Time tgu dan dlm LRT
Dah turun serang!!cari destinasi
Owh ini hsl nya :D
Dahaga pula,air jagung jadi pilihan
Dari dlm LRT pulang ke pejabat

Friday, January 15, 2010

Used To Be Alone-Part 1

Hari ini hari Jumaat Lunch break 2 jam,rase mcm nak jln2 Kwn yg rpt dgn saya kat pejabat cuti hari ini Semlm saya yg cuti,ekeke~ cuti berganti2 pula Mcm lari berganti-ganti pula dah kami nih :P Jadi saya buat keputusan keluar jln2 sorang2 Mcm dulu2,bile org yg rpt dgn saya msg2 bz dan saya rase nak keluar saya akn keluar sorang2 Saya nak naik LRT pergi jalan TAR!dah pegi dah pon tadi Hurm,entry ni tak dapAt dipublish sebelum saya pegi jalan2 tadi dek kerana kongkongan protokol pejabat :( Jln sorang mmg rase mcm org bo***, tapi saya dah biase Kalau nak jalan sorang2 pegi Mall ke Jln TAR ke ok,kawasan tumpuan org ramai.Zaman sekarang ni mcm2 boleh berlaku,Alhamdulillah selama saya berjalan sorang,xde pakara yg tidak diingini berlaku Anda pernah jalan keseorangan?sAyA dah biase....

Saturday, January 9, 2010

Somebody Help!

Mase saya nak buat entry saya tekan "enter" Tapi bile dah post dia tak jadi mcm pic diats Ape yg xkena? owh saya blogger sgt bute IT!:( Ade sesiapa blh bantu saya? Please2.........

My Life Before


Lagu ini 1st time dgr mase sehati berdansa.
Sazzy n hubby nya menari with this song. Minggu keberape dah tak ingat. OST dari filem Music N Lyrics Sekali dgr,terus jatuh hati dgn lagu ni Bertambah la minat lagu ni lepas dgr kat blog Riri. So romatic,terasa kasih sayang mereka :) Ya lagu ini sgt romantis bagi saya Dan ada sedikit persamaan dgn hidup ku dulu Sikit jer,tak de la 200% same lirik kaler pink tu je

Way Back Into Love lyrics

I’ve been living with a shadow overhead
I’ve been sleeping with a cloud above my bed
I’ve been lonely for so long
Trapped in the past, I just can’t seem to move on

I’ve been hiding all my hopes and dreams away
Just in case I ever need ‘em again someday
I’ve been setting aside time
To clear a little space in the corners of my mind
All I want to do is find a way back into love
I can’t make it through without a way back into love
Oh oh ooooooooh

I’ve been watching but the stars refuse to shine
I’ve been searching but I just don’t see the signs
I know that it’s out there
There’s got to be something for my soul somewhere!

I’ve been looking for someone to shed some light
Not somebody just to get me through the night
I could use some direction
And I’m open to your suggestions

All I want to do is find a way back into love
I can’t make it through without a way back into love
And if I open my heart again
I guess I’m hoping you’ll be there for me in the end!

There are moments when I don’t know if it’s real
Or if anybody feels the way I feel
I need inspiration
Not just another negotiation

All I want to do is find a way back into love
I can’t make it through without a way back into love
And if I open my heart to you
I’m hoping you’ll show me what to do
And if you help me to start again,
You know that I’ll be there for you in the end!



Thursday, January 7, 2010

Let The Pic Tell the Story

Ini lah dia akibat dari kemalangan tempoh hari Bersepai kacanya,dah buang ;'(

Monday, January 4, 2010

Kami sudah berhati2

Status Fb ku
Assalammualaikum,hi semua ape khabar.How's holiday?hope semua ok n gembira bersama yg tersayang.Mase cuti hari tu Pia blk kg hubby,Sabtu jln2 ke Teluk Intan. Dlm perjalanan nak ke bandar Teluk Intan dgn hubby adik ipar sume. Kami hampir kemalangan,Syukur Alhamdulillah kami selamat,syukur sgt2 kami tak terlibat dlm kemalangan. Punca nya ialah Van dari arah bertentangan nak memotong dan tapi sempat memotong.Van durjana LANGGAR la kereta ku Put3 Pia itu hampir menyebabkan bertembung.Kami berada dilaluan yg betul,Van tu yg"makan" jalan kami,kami elok2 jer ikut laluan. Hbs pecah side mirror belah driver,mcm letopan bunyinya mase kena langgar,nsb baik hubby sempat elak dan kawal kereta ke tepi.Kat tepi tu laluan motor,kalo longkang besar ke?gaung ke?Nauzubillah,xtau ape jadi. Dan lebih menyakitkan hati,van itu pergi begitu saja.Kejadian itu berlaku begitu pantas,terima kasih van kelabu yg tak sempat ku catat plat no nya kerana tidak bertanggunjawab!Tak tau nak ckp pe dah dgn sikap munusia tu yg tidak bertanggujwb langsung!sebal,kesal,sakit hati sume ade. Lps kami sume check kete dan rase tenang,perjalanan diteruskan ikt rancangan asal
Menara Condong,bkn kat italy jer ade heee,pose lucu dari kami lucu ke?
ceria lps dlm terkejut
hehe,nmpk mcm xde ape2 berlaku kan? Berjaya merampingkan diri,ekeke :P

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Labels

Artikel (219) Award (9) Bahan Santai (120) Beloved Nuffnang (25) Celebration (105) Cite biase jer (152) Doa (10) Emosi (183) First Time (186) Gift (6) Info (262) Kawen-Kawin (26) Lirik (21) Love (46) Nasihat (67) Pia berhujung minggu (83) Tag (21)